Projektuar për të frymëzuar rrugën përpara

MAZDA CX-30 2022

Zgjoni drejtuesin brenda jush

Projektuar për rrugët urbane. I gjerë dhe i gjithanshëm për udhëtim. Një SUV kompakt i ndërtuar për të ofruar në të gjitha frontet: nga bukuria e tij unike e jashtme deri te interiori elegant. Motorët tanë më të fundit Skyactiv japin fuqinë dhe çift rrotullues të duhur – duke krijuar një performancë dinamike që e bën çdo moment pas timonit një eksperiencë unike.

ZATRAŽITE PANUDU

Kënaqësi në drejtim

Sistemi M Hybrid i Mazda-s siguron efikasitet dhe fuqi të karburantit, me përshpejtim të përgjegjshëm dhe drejtim të përmirësuar në çdo rrugë.

Më shumë hapësirë dhe versatile

Kabina është një studiuar dhe punuar me mjeshtëri të përpiktë. Veçoritë e mirëpërcaktuara në simetri të përsosur me drejtuesin krijojnë një interior që do t'ju mahnisë në çdo moment.

Gjithmonë i lidhur

Sistemi i informacionit argëtues Mazda Connect është i disponueshëm me integrimin e Apple CarPlay® dhe Android Auto™ për përvojë të përmirësuar të drejtimit dhe veçoritë e reja të lidhura me aplikacionin MyMazda e bëjnë më të përshtatshëm kontrollin e automjetit tuaj edhe kur nuk jeni pas timonit.

Bukuria mbi rrota

Përmasat e guximshme të CX-30 krijojnë një ndjenjë dinamike energjie, ndërsa linjat  gjithëpërfshirëse përqafojnë dhe pasqyrojnë peizazhin përreth - duke i dhënë jetë bordit ku ndodheni.

Gjithmonë në kontakt me aplikacionin MYMAZDA

Me një dizajn inovativ të përditësuar, karakteristika të reja të lidhjes së makinës dhe siguri të përmirësuar, aplikacioni MyMazda ndihmon për të krijuar një lidhje edhe më të ngushtë mes jush dhe Mazda CX-30 tuaj. Është më e lehtë se kurrë për të kyçur ose zhbllokuar dyert, për të hyrë në raportet e statusit të automjetit, për të gjetur vendndodhjen e automjetit tuaj dhe shumë më tepër.

Mëso më shumë

Zgjidhni ngjyrën që ju përshtatet

Ngjyrat dalluese të Mazda CX-30 janë një nga gjërat e para që do t'ju tërheqë vëmendjen tuaj. Bukuria e saj delikate dhe karakteri i fortë janë mbështetur te mjeshtëria e Takumi-Nuri, teknologjia jonë e pikturës me cilësi të lartë. Platinum Quartz i sapo prezantuar e bën dizajnin Kodo të gjallëruar dhe përforcon bukurinë e çdo linje në çdo dritë.

SMART CARGO SYSTEM

Një mënyrë intuitive dhe praktike për të rregulluar ngarkesat

Sistemi Smart Cargo System u zhvillua për të ofruar më shumë vëllim ngarkesash dhe fleksibilitet më të madh: Parandaloni rënien e sendeve ushqimore dhe siguroni çantat tuaja.

E gjithë fuqia që ju kërkoni

Më e lehtë dhe më efikase në karburant se motorët standardë, motorët tanë SKYACTIV ofrojnë kombinimin e përsosur të performancës dhe ekonomisë së përmirësuar të drejtimit. Teknologjia  SKYACTIV ju ndihmon të kurseni , ndërsa ju ofron fuqi më të madhe për performancë të shkëlqyer në drejtim.

Konfidencë në çdo rrugë

Inovacionet e sofistikuara të sigurisë vijnë si karakteristika standarte  në Mazda CX-30. Ato ju paralajmërojnë për rreziqet dhe ju ndihmojnë të shmangni përplasjet - ose të zvogëloni ndikimin e tyre - falë të mendimin inteligjent që qëndron pas i-ACTIVSENSE. Kjo është arsyeja pse kudo që drejtoni - brenda ose jashtë qytetit - do të ndiheni mjaft të sigurt për t'u fokusuar në atë që ka vërtet rëndësi - argëtimin përgjatë drejtimit.

G-VECTORING CONTROL PLUS

Mbrojtje e përmirësuar për të gjutha kushtet e rrugës

Pavarësisht nga sistemi i lëvizjes që zgjidhni, ju mund të mbështeteni në G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) për të siguruar mbulim më të mirë në të gjithë sipërfaqet e rrugës. Kjo ndihmon në stabilizimin e ndjesisë së drejtimit për përdorim më të qetë dhe më të sigurt. Këshilla jonë: provojeni në kombinim me sistemin All-Wheel Drive për kontrollin përfundimtar.

Hapësira nga toka

Gati për rrugë urbane dhe off-road

Dizajni dhe dimensionet e Mazda CX-30 i japin asaj një ndjesi të fortë, sportive dhe të përshtatshme kudo, të përmirësuar nga hapësira me tokën (6,9 inç/175 mm) i një SUV.

Fenerët e përshtatshëm LED

Qartësi optimale gjatë natës

Fenerët e përshtatshëm LED të Mazda-s (ALH) përshtaten sipas kushteve të drejtimit, si shpejtësia dhe trafiku , për të ofruar ndriçim optimal në çdo kohë, duke mbrojtur ju dhe të tjerët.

MRCC me funksionin Stop and Go

Kontrolli i drejtimit nuk ka qen kurrë kaq i rehatshëm

Mazda Radar Cruise Control (MRCC) tregon shpejtësinë dhe distancën relative me makinën përpara dhe rregullon automatikisht për t'ju mbajtur një distancë të sigurt , për një drejtim më të sigurt dhe më të relaksuar.

G-VECTORING CONTROL PLUS

Mbrojtje e përmirësuar për të gjutha kushtet e rrugës

Pavarësisht nga sistemi i lëvizjes që zgjidhni, ju mund të mbështeteni në G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) për të siguruar mbulim më të mirë në të gjithë sipërfaqet e rrugës. Kjo ndihmon në stabilizimin e ndjesisë së drejtimit për përdorim më të qetë dhe më të sigurt. Këshilla jonë: provojeni në kombinim me sistemin All-Wheel Drive për kontrollin përfundimtar.

Hapësira nga toka

Gati për rrugë urbane dhe off-road

Dizajni dhe dimensionet e Mazda CX-30 i japin asaj një ndjesi të fortë, sportive dhe të përshtatshme kudo, të përmirësuar nga hapësira me tokën (6,9 inç/175 mm) i një SUV.

Fenerët e përshtatshëm LED

Qartësi optimale gjatë natës

Fenerët e përshtatshëm LED të Mazda-s (ALH) përshtaten sipas kushteve të drejtimit, si shpejtësia dhe trafiku , për të ofruar ndriçim optimal në çdo kohë, duke mbrojtur ju dhe të tjerët.

MRCC me funksionin Stop and Go

Kontrolli i drejtimit nuk ka qen kurrë kaq i rehatshëm

Mazda Radar Cruise Control (MRCC) tregon shpejtësinë dhe distancën relative me makinën përpara dhe rregullon automatikisht për t'ju mbajtur një distancë të sigurt , për një drejtim më të sigurt dhe më të relaksuar.

Zgjidhni interiorin tuaj

Që në momentin e parë që hyni brenda CX-30, do të përjetoni një ndjenjë luksi që stimulon trurin - e gjitha kjo falë materialeve me cilësi të lartë dhe niveleve mbresëlënëse të mjeshtërisë. Çdo detaj i vogël ishte menduar për të ndihmuar në rritjen e komfortit dhe argëtimit tuaj.

 

Projektuar për ju

Qasja jonë e përqendruar te njeriu ndaj dizajnit të bordit na ndihmon të krijojmë një mjedis unik drejtimi dhe të rehatshëm. Gjithçka, nga pozicioni i këmbës, i kokës dhe i shpinës deri tek mënyra se si arrini tek pajisjet përreth jush është projektuar për ju  – kështu që ju mund të qëndroni të relaksuar dhe të përqendruar në rrugën përpara edhe në udhëtime më të gjata.

 

Sistemi i zërit Bose

Për të kompletuar përvojën tuaj në drejtimin e makinës, secili nga altoparlantët e brendshëm BOS janë vendosur në mënyrë të tillë që ju të mund të luani muzikën tuaj me fuqinë e një performance live me cilësi të shkëlqyer tingulli.

Vlerësimet e Mazda CX-30

Me çmime prestigjioze, si çmimi Red Dot Design për vitin 2020 dhe timoni i Artë 2019, Mazda CX-30 ka afirmuar pozicionin e saj midis shumë modeleve të tjera të Mazda-s të vlerësuar me çmime. Është dëshmuar të jetë një hit si në çmimet e dizajnit ashtu edhe në çmimet e sigurisë, si p.sh. ZGJEDHJA KRYESORE E SIGURISË IIHS 2020.

Qëndroni në kontakt me Mazda CX-30

Zbuloni më shumë për Mazda CX-30 Gjithë të Re. Përjetoni vetë makinën me një provë ose eksploroni broshurat tona