Publisher

Mazda Austria GmbH
Ernst-Diez-Straße 3
9020 Klagenfurt am Wörthersee
Austri
Email:  info@mazda.at
Drejtori menaxhues: Heimo Egger  
Gjykata e rrethit: Landesgericht Klagenfurt
UID: ATU 25247408

Automjetet e paraqitura mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun e Qipros.

Ngjyrat dhe disa veçori të caktuara të pjesës së brendshme dhe të jashtme të treguara mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe automjetet mund të jenë të pajisura me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e treguara janë çmime jo të detyrueshme të rekomanduara nga Mazda Qipro, përfshirë TVSH-në (19%) dhe taksën e posaçme të automjeteve për modelet pa opsione.