kontakte

Faleminderit për interesimin tuaj për Mazda. Pavarësisht nëse keni nevojë për më shumë informacion, kërkoni një dealer ose porosisni një broshurë, ne jemi këtu për ju. Ju lutemi përdorni vetëm ofertat e mëposhtme të shërbimit për të kontaktuar me ne.

Rezervoni një Test Drive

Përjetoni modelin tuaj të ëndrrave

Test drive
SHKARKO BROSHURËN

SHKARKO BROSHURËN

Shkarko
Gjej koncensionar Mazda

Gjeni një partner Mazda afër jush

Gjej një
SHKRUAJ NJË MESAZH

Ne jemi të lumtur të ndihmojmë personalisht

Contact us

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.