kodo - soul of motion

punuar me dore, lindur me shpirt

duart qe transformoje argjilen ne emocion

Asgjë nuk mund të zëvendësojë aftësinë e dorës së njeriut dhe fuqinë e prekjes njerëzore kur dizenjon një Mazda. Dizajni Kodo - Soul of Motion është filozofia jonë e frymëmarrjes dhe personalitetit në makinat tona. Modeluesit e argjilës eksplorojnë idetë përmes argjilës, duke përdorur aftësitë dhe emocionet e tyre për të formuar dhe shndërruar idetë në modele jetesore, që kanë një shpirt dhe formë e cila lëviz zemrat e njerëzve.

prodhimi

Mjeshtrit tanë te Takumi mund të gedhendin metalin deri në 1/20-të të trashesise së flokëve të njeriut, është një saktësi dhe aftësi që është jetësore për të sjellë jetesor dizajnin tonë të Kodo - Soul of Motion nga vizioni i stilistëve tanë dhe modeleve të bukura të argjilës në linjën e prodhimit. Ne e quajmë atë art të prodhimit Mazda.

mjeshtrat e bojes

prekje njerezore

Ne përdorim ngjyrën për të sjellë në jetë bukurinë e dizajnit Kodo. Takumi Nuri është qasja ekskluzive e Mazda duke përdorur teknologjinë e përparuar të bojrave për të krijuar ngjyra me thellësi të pasur dhe shkëlqim që nxjerrin në pah çdo kurbë dhe vijë sensuale.

ngjyra qe ju leviz ju

Mjeshtrat e bojes përdorin  llak dhe lëvizje të përpiktë të duarve për të shtuar shtresa në shtresë, si një artist, dhe punojnë me dizajnera të ngjyrave për të ndjekur ngjyrën ideale, duke krijuar bukurinë që kap zemrat e njerëzve

ngarje qe shperblehet

dizajni me njeriun ne qender

Ne përdorim teknika të përparuara për të studiuar se si njerëzit lëvizin dhe reagojnë ndërsa ata ngasin dhe sjellim inxhinierë dhe stilistë së bashku për të hartuar kabinat dhe interierët, bazuar në një qasje të përqendruar tek njeriu. Kur drejtoni automjetin ndiheni natyral dhe pa stres, ai i jep shoferit kontrollin maksimal, sigurinë e plotë dhe kënaqësinë përfundimtare të drejtimit.

projektimi inovativ fiton njohjen globale

makinat qe kane fituar disa cmime

Me mbi 350 çmime për dizajn dhe risi gjithëpërfshirëse, nga "Red Dot Design" deri në "What Car", "Car of the Year", filozofia e dizajnit të Mazda po njihet për ofrimin e bukurisë, efikasitetit dhe performancës së drejtimit në një kombinim të pamposhtur.

bukuri dhe nergji krijuar me dore

Shikoni Mazda CX-5, krijuar nga zejtarë dhe Kodo Design për të krijuar ndjenjën e një vrulli të fuqishëm përpara, gatishmëri dhe shpejtësi të pastër, të sjellë gjallërisht në jetë nga Soul Red Crystal.

zbuloni me shume