Njerëzit, emocionet, makinat

Një Mazda është gjithmonë më shumë se një makinë. Është një portal për të zbuluar botë të reja, pavarësisht nëse ju inspiron trashëgimia jonë e pasur japoneze, një eksperiencë personale frymëzuese apo një udhëtim që nuk do dëshironit të përfundonte kurrë. Zbuloni një gamë të gjerë temash në revistën tonë online.

Udhëtime të paharrueshme

Udhëtime të paharrueshme tregohen nga shkrimtarët kryesorë të automobilizmit nga Holanda, Mbretëria e Bashkuar dhe SHBA. Mbi skajet norvegjeze dhe përmes bregut të Australisë, përgjatë bregut të Portugalisë, në malet e Japonisë dhe në rrugët e qarta në të gjithë zemrën e Amerikës. Mësoni se çfarë i bëjnë këto udhëtime një eksperiencë të paharruar.

 

Shikoni zgjedhjet e tyre
MAZDA DESIGN

Gjuha e fshehur e formave dhe mënyra se si hapësirat ndërmjet tyre krijojnë lëvizje dinamike. Zbuloni disa nga konceptet kryesore të dizajnit japonez që mbështesin filozofinë tonë Mazda. Kjo është mënyra se si ne e bëjmë drejtimin e makinës një eksperiencë frymëzuese dhe personale.

 

Zbulo më shumë
MAZDA CX-5: EVOLUCIONI I NJË MODELI IKONË

Si e prezantuam filozofinë tonë japoneze të dizajnit dhe performancës? Historia e suksesit të Mazda CX-5 filloi me një koncept që rezultoi të ishte një ndër SUV-ët më të shitur në klasën e tij. Ndiqni rritjen e jashtëzakonshme të kësaj makine, të testuar dhe të provuar në kushte ekstreme nga Arktiku deri në malet e Vietnamit.

 

Lexoni historinë tonë të suksesit
MAZDA CX-5: njihuni me projektuesit

Të drejtuar nga inovacioni dhe të lirë për të ndjekur frymëzimin e tyre, njihuni me projektuesit dhe dizenjuesit që transformuan vizionin dhe filozofinë e Mazda në gjeneratën e fundit të Mazda CX-5. Çfarë e ndezi imagjinatën e tyre? 

 

Mëso më shumë

 

MAZDA MX-5 RF: praktike dhe performancë fantastike

Ky model ikonë bëri një udhëtim në Outer Hebrides. Është një histori e shkathtësisë, pamjeve mahnitëse dhe surprizave simpatike. A mund ta ulni tavanin e makinës tuaj pa kompromentuar komoditetin e një udhëtimi? A mundet dizajni kompakt të sigurojë hapësirë të mjaftueshme për atë që dëshironi të sillni me vete?