menaxhoni cookies

perse ne perdorim cookies

Cookies jo vetëm që na ndihmojnë t'ju ofrojmë një përvojë të qetë dhe të sigurt gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit, por na ndihmojnë të sigurojmë që bashkëveprimi me përmbajtjen e faqes sonë të internetit të jetë sa më i rehatshëm. Cookies na ndihmojnë të kuptojmë historinë tuaj të përdorimit dhe të tregojmë vetëm përmbajtjen që është e rëndësishme për ju. Në këtë faqe, ju mund të shihni llojet e cookies dhe informacionit që ne përpunojmë, dhe mund të rregulloni cilësimet tuaja nëse dëshironi.

c'fare jane cookies?

Shumica e faqeve të internetit regjistrojnë sasi të vogla informacioni mbi veprimtarinë tuaj në faqe. Ky informacion është në formën e një skedari të vogël tekst dhe njihet si cookie. Kjo ruhet në kompjuterin tuaj personal.

Ndërsa gjithmonë kërkojmë t'ju japim përvojën më të mirë të mundshme, faqja jonë funksionon në mënyrë optimale me cookie-t e aktivizuara. Ata na lejojnë t'ju kujtojmë kur të ktheheni në faqen tonë, si dhe të identifikoni dhe zgjidhni gabimet - duke ju dhënë një përvojë më të shpejtë, më personale. Të dhënat shtesë ruhen vetëm nëse janë vullnetarë nga ju, të tilla si kur ju jepni informacion përmes një kërkese për makinë provë.

Cookies nuk mund të dëmtojnë kompjuterin tuaj dhe ne perzgjedhim shume seriozisht ato të gjithë  palëve të treta që mund t'i vendosin cookies për qëllime marketingu.

Cookie rreptësisht të domosdoshme

Këto cookies janë thelbësore për funksionimin e faqes në internet dhe mundësojnë disa veçori të tilla si ato që lidhen me sigurinë. Këto përfshijnë ruajtjen e të dhënave të hyrjes, zgjedhjen e gjuhës dhe cookies të 'sesionit'. Këto fshihen kur mbyllni shfletuesin tuaj dhe nuk mund të çaktivizohen.


Cookies të përvojës dhe funksionalitetit

Ne i përdorim këto cookies për të përmirësuar përvojën tuaj të përdorimit të faqes në internet. Për shembull, ato na lejojnë të përcaktojmë vendndodhjen tuaj përmes shfletuesit në mënyrë që të mos keni më nevojë ta fusni atë vetë në fushat tona të formës.

Cookies të performancës dhe analizave

Në mënyrë që të përmirësojmë ofertën tonë dhe faqen tonë të internetit, ne mbledhim të dhëna anonime për statistika dhe analiza. Këto cookies na ndihmojnë të përcaktojmë numrat e përdoruesve dhe ndikimin e faqeve të caktuara brenda faqeve të internetit dhe të na lejojnë të zgjedhim përmbajtjen tonë.

Cookies të shënjestrimit dhe marketingut

Ne i përdorim këto cookies për të na lejuar të shfaqim përmbajtje të personalizuar dhe fushata marketingu që përputhen me interesat tuaja ndërsa vizitoni mazda.co.uk dhe faqet e internetit dhe platformat e tjera.

deklarata jone e privatesise

Ju mund të gjeni deklaratën tonë aktuale të privatësisë dhe versionet e arkivuara këtu.