niveli me i larte i kenaqesise se vizitjes

skyaktiv-x i revolucionarizuar

e ardhmja e kenaqesise ne ngarje

Në Mazda, inovacioni është në ADN-në tonë. Por jo për interes te vet. Skyactiv-X është një motor i ri me djegie te brendeshme, që arrin performancën e jashtëzakonshme mjedisore dhe fuqinë e performancën tërheqëse, pavarësisht nga madhësia e motorit. Kombinuar me arkitekturën tonë të automjetit me njeiun ne qender, forcon lidhjen e Jinba Ittai midis jush dhe makinës dhe ndihmon në mbrojtjen e planetit tonë të çmuar.

skyactiv-x

te paret ne bote per teknologjine e makinave komerciale

Inxhinierët tanë arritën atë që askush tjetër nuk mundi. Ata krijuan një motor benzine që djeg karburantin si naftë. Me teknologjinë tonë unike të quajtur Ndezja ne presion te kontrolluar (SPCCI), motori Skyactiv-X konsumon më pak karburant sesa një motor me benzinë konvencionale, prodhon më pak emisione dhe prapë ofron ndjeshëm më shumë energji

mesoni me shume

vizioni yne per te ardhmen

Në misionin tonë për të krijuar performancë dhe efikasitet pa kompromis, ne zhvilluam Skyactiv-X, motori i parë i benzinës në botë me ndezje ne presion te larte. Kombinuar me arkitekturën tonë të automjetit me njeriun ne qender, risitë tona të fundit ndihmojnë në mbrojtjen e planetit tonë të çmuar dhe intensifikimin e lidhjes midis jush dhe makinës.

Vizioni jonë për të ardhmen

Në misionin tonë për të krijuar performancë dhe efikasitet pa kompromis, ne zhvilluam Skyactiv-X, motorin e parë me benzinë në botë me ndezjen e kompresimit. Këto risi t ndihmojnë në mbrojtjen e planetit tonë të çmuar dhe intensifikimin e lidhjes midis makinës dhe drejtuesit.

mazda kai koncept

nje vazhdim i paster i trupit tuaj

Koncepti Mazda Kai është ideja jonë përnje hatchback ideal kompakt, duke kombinuar përparime në teknologji Mazda, konceptin Kodo - Soul of Motion Design dhe estetikë Japoneze me performancën dhe efikasitetin e motorit tonë benzinë Skyactiv-X dhe të gjeneratës tjetër te  makinave Skyactiv.

zbuloni

zbuloni cfare ndjenje ju ofron jinba ittai

Me trajtimin e shkëlqyeshëm, performancën mahnitëse dhe Kodo - Soul of Motion Design me njeriun ne qender, do të ndjeni shpejt një lidhje intime pas timonit të ikonës Mazda MX-5 ose MX-5 RF.

eksperienca