Garancite

PËR PAQE MENDJE


ENG_220811_400_120_Logo


Mazda ka një reputacion për cilësinë dhe besueshmërinë, por ju nuk duhet të mbështeteni vetëm në reputacionin tonë. Ne e mbështesim atë me një garanci të plotë 6-vjeçare për automjetin e ri. Çfarë mbulon? Ju mbron fjalë për fjalë nga kostot e riparimeve të papritura për çdo komponent të rëndësishëm.

MAZDA 6 VJEÇ GARANCI MJETI TË RI

Në Mazda, cilësia është një premtim që ne e përmbushim. Kjo është arsyeja pse ne po zgjasim garancinë tonë të automjetit të ri në 6 vjet - ose 150,000 kilometra. Duke ditur se jeni plotësisht të mbrojtur nga të papriturat, do të jeni në gjendje të përqendroheni edhe më shumë në kënaqësinë e drejtimit.

zbuloni regullin tone gjithperfshires te sherbimeve

garancite per makinat e reja mazda

Ne jemi të sigurt për cilësinë tonë të jashtëzakonshme. Dhe ne do të donim të ndajmë besimin tonë me ju. Pra, në të vërtetë të sigurt, që automjetet tona vijnë me mbulim të gjerë garancie. Gjithsesi. Gabimet mund të ndodhin, ne jemi njerëzorë në fund të fundit. E rendesishme eshte se si ne i korrigjojme ato siç duhet.

PERBLEDHJE PER GARANCINE E MAKINAVE TE REJA

GARANCITE PER MAKINAT E REJA MAZDA

Garancia për një automjet të ri Mazda zgjat 6 vjet ose 150,000 km , cilado që të vijë e para2. Ju mund të paraqisni një kërkesë për defekte në prodhim dhe defekte materiale gjatë periudhës së garancisë.

GARANCIA MAZDA E BOJES DHE KOROZIONIT TE SIPERFAQES

Garancia e bojes të Mazda dhe Garancia e Korrozionit Sipërfaqësor mbulojnë automjetin tuaj për 3 vjet, pavarësisht nga km e pershkruar.Cdo defekt në boje i shkaktuar gjatë procesit të prodhimit do të riparohet nga një partner i autorizuar i shërbimit Mazda në çdo kohë gjatë këtyre 3 viteve.

GARANCIA MAZDA PER KAROCERINE

Garancia e karocerise Mazda mbulon karocerine tuaj kundër korozionit për 12 vjet, pavarësisht nga km e pershkruar.

MAZDA AKSESORE ORIGJINALE

Aksesorët origjinale Mazda të blera së bashku me një automjet të ri mbulohen deri në fund të Garancisë së Automjetit të Ri (3 vjet ose 100,000 km, cilado që të vijë e para) 

FOR PEACE OF MIND AND THE JOY OF DRIVING

MAZDA EXTENDED WARRANTY

Not only is our Extended Warranty cover great value, we also make sure that all warranty repairs are completed by authorised Mazda Dealers with Mazda trained technicians using Mazda genuine parts. Your car will benefit from the care and expertise that only a Mazda Dealer can deliver. We also provide flexible payment options including a pay-as-you-go option for monthly policies.

ne rruge ne 30 shtete

mazda sherbimi europe

Përplasje, aksidente, vjedhje - ata lehtë mund të prishin gëzimin e ngarjes. Por edhe atëherë, dhe veçanërisht atëherë, ne jemi atje për ju. Shërbimi Mazda Europe do t'ju rikuperoje  per te vazhduar ngarjen në më shumë se 30 vende në të gjithë Evropën *.

mesoni me shume

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.

2 Parakusht për realizimin e të drejtës së garancisë është mirëmbajtja e rregullt dhe inspektimet e trupit në shtrirjen dhe intervalet e përcaktuara nga prodhuesi.