Lidhshmëria

Qëndro I lidhur

"Sistemi infotainment i gjeneratës tjetër që mundëson lidhje harmonike me aplikacionet e smartphone.
Filloni udhëtimin tuaj me Mazda Connect. "

Qëndro I lidhur me Mazda

Zgjidhni sistemin tuaj
Mazda Connect
Mazda TomTom navigation
Navigations system with multi-information display

me shume informacion

Njohja e Zërit, butoni HMI i komandave të Mazda dhe kontrollet e timonit ju lejojnë të përdorni pajisjet, shërbimet dhe aplikacionet e smartphone tuaj  ndërsa qëndroni të përqendruar në rrugë. Shijoni funksionalitetet e aplikacioneve tuaja të preferuara me integrimin e smartphone në MZD Connect.

zbuloni me shume

Gjeni nje dealer

Apple CarPlay ™ dhe Android Auto ™ janë në dispozicion për të gjitha linjat e pajisura me MZD Connect. Për të blerë dhe instaluar këtë veçori të softuerit në Mazda tuaj, ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj.

gjeni nje dealer

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.