ROADSTER CONCEPT CARS

MX-5 SPEEDSTER/MX-5 SPYDER

Performancë me stil

Frymëzuar nga klasikët e kombinuar me dizajn inovativ, Mazda MX-5 Speedster dhe Mazda MX-5 Spyder shprehin potencialin sportiv të KODO Design. Të prezantuara në SEMA 2015 në Las Vegas, të dy konceptet e makinave sportive demonstruan përkushtimin tonë ndaj makinave të lehta argëtuese dhe drejtimit në ajër të hapur. Fshehur me zgjuarsi brenda këtyre modeleve mahnitëse është një gamë mbresëlënëse e Teknologjive SKYACTIV.

Gjuha e dizajnit MX-5 SPEEDSTER/SPYDER

E garantuar që do t’ju rrëmbejë vëmendjen, MX-5 Spyder në Mercury Silver merr impulse që garojnë me një tavan të hapur, futje grile dhe lidhje të veçanta 17 ”me 10-koka, si dhe një interior retro në lëkurë natyrore me kokërr të plotë. Spyder super i lehtë përcjell potencialin e tij të fuqishëm me rrota të lehta 16 ”, dyer dhe sedilje me fibra karboni, të përfunduara me një fund të mahnitshëm të ngjyrës Eter Blue. Të dy konceptet shprehin stilin me komfort dhe elegancë.

MAZDA MX-5 RF

Zgjoni pilotin brenda jush

Kënaqësia e drejtimit në ajër të hapur me Mazda MX-5 RF, me linjat e tij elegante të Coupe dhe sistemin plotësisht automatik të çatisë që tërhiqet plotësisht për 13 sekonda. Thjeshtë më e mira!Open air driving pleasure is redefined with the Mazda MX-5 RF, with its elegant coupe lines and fully automatic roof system that fully retracts in 13 seconds. It’s the very best of both open and closed top driving.

EKSPLORONI
Dizajni i gjeneratës tjetër

Sjell në jetë idetë e së ardhmes

skyactiv-x

E ardhmja e motorëve