Automjeti i duhur për familjen tuaj

mazda6 wagon

mazda6 wagon, kënaqësi në drejtim dhe tepër komfort

Mazda6 Wagon është një model i shkëlqyer, elegant dhe dhe me një performance fantastike i cili përshtatet shpejt me stilin e jetës tuaj. Duke përfshirë moton tone, Kodo - Soul of Motion Design, teknologjinë e gjeneratës tjetër dhe një interior luksoz, ky Sport Combi ofron hapësirë dhe është shumë fleksibël, duke i kryer me lehtësi të gjitha detyrat e kërkuara. Fundjava dhe udhëtimet larg me familjen dhe miqtë ofrojnë rehati dhe shumë kënaqësi në drejtim. Dizajni ka pësuar ndryshime, i sjellë gjallërisht në ngjyrat tona të reja, Soul Red Crystal dhe Machine Grey.

IN­TRO­DU­CING THE MAZDA6 WGN 100TH AN­NI­VER­S­A­RY SVP

Ne festojmë njëqind vjetorin tonë me një larmi modelesh të edicionit special që marrin frymëzim nga modeli jonë i parë. Edicioni special i 100-vjetorit të Mazda6 është një festim i Mazda3 aktual dhe Mazda R360 nga i cili mori frymëzim. 

SNOWFLAKE WHITE PEARLESCENT

Ngjyra e shkëlqyeshme e trupit Snowflake White Pearlescent nxjerr në pah të gjitha detajet unike që do të prisnit nga një model special si logoja e 100 vjetorit të vendosur në kapakët e qendrës.

Ndërveprim midis të Kuqes dhe të Bardhës

Bashkëveprimi fantastik I ngjyrave në brendësi të edicionit special të 100 vjetorit të Mazda6 Sedan. Sediljet e dyshemesë me ngjyrë Burgundy, të gdhendura me logon e 100 vjetorit plotësohen me aplikime të bukura prej lëkure të bardhë në tastierë, pult dhe dyer.

Përfundimi I çdo aventure është pjesa më e vështirë

Mazda6 Wagon merr me lehtësi çdo sfidë. Ne kemi projektuar inovacionin tone SKYACTIV Technology për të shtuar emocionet dhe lidhjen Jinba Ittai me një autojmet të ri. Teknologjia e re e motorit jep një përgjigje më të shpejtë për çdo komandë tuajën, e kombinuar me drejtim emocionues, rafinues dhe komfort.

Mjedisi

Niveli më i lartë i rafinimit

" Çdo pjesë e Mazda6 Wagon është projektuar dhe dizenjuar me kujdes për t'i ofruar drejtuesit dhe pasagjerëve komfortin më të mirë të mundshëm. Materialet e zgjedhura si trajtat e kromit satin dhe druri japonez Sen* që përdoren në dyert e Mazda, tregojnë ndjesinë mikpritëse dhe luksoze.

* Vetëm në plus të lartë "

 

ski

I dua mëngjeset e hershme

07:00. Imagjinoni një mëngjes të herët duke ngjitur malin dhe kur të arrini majën, ndjeheni të frymëzuar? Kështu ndihemi në me Mazda6, e pajisur me Mazda's-ACTIV All-Wheel-Drive. Kjo e kthen drejtimin në një kënaqësi, pavarësisht nga klima ose kushtet e rrugës.

Cikli

Kthesat e përdredhura janë një emocion

03:00. Kontrolli G-Vectoring përshtat makinën ndërsa drejtoni, në mënyrë që të bëni sa më pak korrigjime. Drejtimi është më i butë, më i saktë dhe më i përgjegjshëm, madje edhe në rrugë me kthesa. Kjo ju kursen përpjekje dhe energji. Po për një udhëtim me biçikletë në pyll?

Noto

Udhëtimet e gjata ndihen më të shkurtra

07:00. Drejtimi është kënaqësi, edhe pas një dite të gjatë. Sepse Mazda6 i përgjigjet saktësisht të gjitha komandave tuaja. Përjetoni eksperiencën unike që ne e quajmë Jinba Ittai. Koha për të notuar?

Shtëpi

Mbërrij me një buzëqeshje

10:00. Nuk jeni vetëm ju qe mbërrini në shtëpi duke u ndjerë të qetë dhe të relaksuar, por edhe pasagjerët gjithashtu. Kjo falë udhëtimit të rehatshëm që ofron Mazda6.

ski

I dua mëngjeset e hershme

07:00. Imagjinoni një mëngjes të herët duke ngjitur malin dhe kur të arrini majën, ndjeheni të frymëzuar? Kështu ndihemi në me Mazda6, e pajisur me Mazda's-ACTIV All-Wheel-Drive. Kjo e kthen drejtimin në një kënaqësi, pavarësisht nga klima ose kushtet e rrugës.

Cikli

Kthesat e përdredhura janë një emocion

03:00. Kontrolli G-Vectoring përshtat makinën ndërsa drejtoni, në mënyrë që të bëni sa më pak korrigjime. Drejtimi është më i butë, më i saktë dhe më i përgjegjshëm, madje edhe në rrugë me kthesa. Kjo ju kursen përpjekje dhe energji. Po për një udhëtim me biçikletë në pyll?

Noto

Udhëtimet e gjata ndihen më të shkurtra

07:00. Drejtimi është kënaqësi, edhe pas një dite të gjatë. Sepse Mazda6 i përgjigjet saktësisht të gjitha komandave tuaja. Përjetoni eksperiencën unike që ne e quajmë Jinba Ittai. Koha për të notuar?

Shtëpi

Mbërrij me një buzëqeshje

10:00. Nuk jeni vetëm ju qe mbërrini në shtëpi duke u ndjerë të qetë dhe të relaksuar, por edhe pasagjerët gjithashtu. Kjo falë udhëtimit të rehatshëm që ofron Mazda6.

Paketim I lehtë

Aventurat familjare, fundjavat e gjata larg zhurmës urbane ose thjesht një udhëtim i shpejtë në qytet, bëhen të veçantë kur drejtoni Mazda6 Wagon. Një arsye është se ajo duket dhe ndjehet aq e rafinuar falë KODO: Soul of Motion Design. Mjeshtrit dhe dizenjuesit tanë më të mirë punuan me duart e tyre, duke formuar çdo rresht dhe kurbë për të arritur një nivel të sofistikuar përsosmërie dhe elegance.

Përshtypje

Mazda6 Tourer ka një impakt mbreslënës

Pamjet mahnitëse sjellin një nivel të ri përsosmërie dhe pjekurie me KODO - Soul of Motion Design, sjellë në jetë nga mjeshtrit tanë dhe dizenjuesit tanë. Kabina e qetë është krijuar rreth jush me materiale të cilësisë më të mirë.

qartësi

Përmirësim në ngjyra

Tani e ofruar në shumë ngjyra, informacioni është më i ndritshëm dhe më i lehtë për t’u lexuar.

Siguria

Mos harroni asnjhëherë një shenjë trafiku

Njoftimi ynë i Shenjave së Trafikut ju njofton për paralajmërime të rëndësishme dhe shenja rrugore, duke ju lënë të përqendroheni në rrugën përpara jush.

Këmbësorët

Tregohu më I zgjuar dhe më I shpejtë, për një udhëtim të sigurt

Situatat mund të ndryshojnë në një fraksion sekonde. Sistemi ynë Smart City Brake Support nuk njeh vetëm automjetet, por zbulon këmbësorët dhe lexon shenjat e trafikut. Nëse i afroheni shumë këmbësorëve ose automjeteve dhe ekziston rreziku i aksidentit, frenat njoftohen për t'ju ndihmuar të frenoni më shpejt. Në rast urgjence, frenat do të aplikohen automatikisht nëse është e nevojshme.

Konfident

Drejtimi bëhet më emocionues

Kur jeni më të informuar për atë që po ndodh rreth jush, ndjeheni më të sigurt dhe më pak të stresuar. Ju mund të reagoni më shpejt në të tilla situata.

qartësi

Përmirësim në ngjyra

Tani e ofruar në shumë ngjyra, informacioni është më i ndritshëm dhe më i lehtë për t’u lexuar.

Siguria

Mos harroni asnjhëherë një shenjë trafiku

Njoftimi ynë i Shenjave së Trafikut ju njofton për paralajmërime të rëndësishme dhe shenja rrugore, duke ju lënë të përqendroheni në rrugën përpara jush.

Këmbësorët

Tregohu më I zgjuar dhe më I shpejtë, për një udhëtim të sigurt

Situatat mund të ndryshojnë në një fraksion sekonde. Sistemi ynë Smart City Brake Support nuk njeh vetëm automjetet, por zbulon këmbësorët dhe lexon shenjat e trafikut. Nëse i afroheni shumë këmbësorëve ose automjeteve dhe ekziston rreziku i aksidentit, frenat njoftohen për t'ju ndihmuar të frenoni më shpejt. Në rast urgjence, frenat do të aplikohen automatikisht nëse është e nevojshme.

Konfident

Drejtimi bëhet më emocionues

Kur jeni më të informuar për atë që po ndodh rreth jush, ndjeheni më të sigurt dhe më pak të stresuar. Ju mund të reagoni më shpejt në të tilla situata.

Vizioni I inxhinierëve

Ne e projektuam Mazda6 si një makinë të përshtatshme për çdo drejtues. Pamja e jashtme është projektuar në mënyrë dinamike, që të duket në lëvizje, edhe kur është e palëvizshme. Është një temë që vazhdojmë të kërkojmë. Sapo të uleni, do të përjetoni emocione të forta. Është një hapësirë ku drejtuesi mund të ketë përqëndrim të plotë në makinë.

AMBIENCE

Niveli më i lartë i rafinimit

Çdo pjesë e Mazda6 Tourer është krijuar dhe hartuar me kujdes për t'i ofruar drejtuesit dhe pasagjerëve nivelin më të lartë të komoditetit. Materialet e zgjedhura si zbukurimi i kromit të satenit dhe druri japonez Sen * i përdorur në dyert rrit ndjesinë luksoze, duke e bërë Mazda6 Tourer makinën e përsosur familjare të madhe.

* në dispozicion në modelet GT Sport Nav + onl

Lidhja

Infontainment - MZD Connect

Bordi ju bën të mundur lidhjen pa mundim me botën tuaj përmes sistemit tonë të avancuar infotainment MZD Connect, tani me një ekran me prekje 8”. Përjetoni një tingull sublim përmes sistemit të tingullit rrethues me 11-bokse Bose® Centerpoint® *. * Në dispozicion në notat e zgjedhura

Lidhja

Lidhje e përimirësuar me botën tuaj

Shijoni komunikimin dhe argëtohu me MZD Connect. Përdorni komandën intuitive të ekranit me prekje 8 ”ose komandanën multimedia për të akorduar lehtësisht në radio ose stacionet e internetit DAB dhe për të marrë informacione për trafikun. Qëndroni në kontakt përmes mediave sociale dhe qasjes në mesazhe me tekst.

Siguria

Siguria aktive përputhet me performancën e makinës

Sistemi ynë Smart City Brake Support përdor sensorë për të monitoruar vazhdimisht shpejtësinë midis jush dhe pengesave përpara dhe distances së afërt. Nëse afroheni shumë dhe ekziston rreziku i aksidentit, frenat janë të gatshme për t'ju ndihmuar të ndaloni më shpejt. Në rast urgjence, frenat do të veprojnë automatikisht nëse është e nevojshme.

Teknologji

Vizion më I mirë gjatë natës

Nuk ka nevojë të zbehni dritat kur afrohet një makinë tjetër. Dritat adaptuese LED e bëjnë këtë automatikisht duke ju ofruar ndriçim fantastic. Në shpejtësi të lartë, më shumë dritë rrezatohet lart për të ndriçuar shenjat rrugore dhe për t'ju ndihmuar të zbuloni rreziqet e mundshme më herët.

Lidhja

Infontainment - MZD Connect

Bordi ju bën të mundur lidhjen pa mundim me botën tuaj përmes sistemit tonë të avancuar infotainment MZD Connect, tani me një ekran me prekje 8”. Përjetoni një tingull sublim përmes sistemit të tingullit rrethues me 11-bokse Bose® Centerpoint® *. * Në dispozicion në notat e zgjedhura

Lidhja

Lidhje e përimirësuar me botën tuaj

Shijoni komunikimin dhe argëtohu me MZD Connect. Përdorni komandën intuitive të ekranit me prekje 8 ”ose komandanën multimedia për të akorduar lehtësisht në radio ose stacionet e internetit DAB dhe për të marrë informacione për trafikun. Qëndroni në kontakt përmes mediave sociale dhe qasjes në mesazhe me tekst.

Siguria

Siguria aktive përputhet me performancën e makinës

Sistemi ynë Smart City Brake Support përdor sensorë për të monitoruar vazhdimisht shpejtësinë midis jush dhe pengesave përpara dhe distances së afërt. Nëse afroheni shumë dhe ekziston rreziku i aksidentit, frenat janë të gatshme për t'ju ndihmuar të ndaloni më shpejt. Në rast urgjence, frenat do të veprojnë automatikisht nëse është e nevojshme.

Teknologji

Vizion më I mirë gjatë natës

Nuk ka nevojë të zbehni dritat kur afrohet një makinë tjetër. Dritat adaptuese LED e bëjnë këtë automatikisht duke ju ofruar ndriçim fantastic. Në shpejtësi të lartë, më shumë dritë rrezatohet lart për të ndriçuar shenjat rrugore dhe për t'ju ndihmuar të zbuloni rreziqet e mundshme më herët.

Vlerësimet

Me Mazda6, ne kemi arritur të perfeksionojmë dizajnin, teknologjinë dhe eksperiencën në drejtim, vetëm për ju. Të paktën, kjo është ajo çfarë tregojnë çmimet tona. Por ne nuk jemi do të ndalemi këtu. Ne do të vazhdojmë të zhvillojmë, sepse në fund të ditës, e vetmja gjë që na intereson është që ju të jeni të lumtur.

Oferta të reja për Mazda6 Wagon

Zbuloni ofertat dhe mësoni opsionet tuaja financiare

Vendosuni pas timonit

Testoni Drive me Mazda6 Wagon dhe përjetoni një eksperiencë unike

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.