DY EDICIONE, NJË PASION

2023 MAZDA2 HOMURA DHE HOMURA AKA

PASIONI I NJË PUNE TË PANDALSHME

Edicionet Homura dhe Homura Aka të Mazda2 2023 janë krijuar për të nxjerrë në pah sportivitetin e pagabueshëm të një automjeti dedikuar qytetit. Skema energjike e ngjyrave kuqezi në pjesën e jashtme dhe në kabinë pasqyron ADN-në sportive.

HOMURA

Mazda2 Homura 2023 është një edicion me klas që nxjerr në pah karakterin sportiv të saj, kompakt dhe të shkathët.

 

HOMURA AKA

Mazda2 Homura Aka 2023 ju ofron të gjitha shtesat në një paketë sportive të pagabueshme. Përveç skemës së vrullshme të ngjyrave kuqezi, ky edicion përmban një çati me ngjyrë të zezë dhe sedilje sportive në lëkurë kamoshi dhe Granluxe.

 

BËJENI TUAJËN

Gjeni opsionet që i përshtaten nevojave tuaja dhe bëni Mazda2 2023 shoqëruesin tuaj ideal të qytetit.

ZBULONI MODELET HOMURA TË MAZDA2 2023

Homura

PROJEKTUAR PËR KOMOFORTIN TUAJ

2023 MAZDA2 HOMURA

Të krijuara për rehati, lehtësi dhe qëndrueshmëri, për të dhuruar një drejtim relaksues dhe të sigurt.

INTERIOR ELEGANT

Qepjet e kuqe dhe interiori me tematikë të zezë janë përfunduar me vëmendjen e përpiktë ndaj detajeve për të cilat mjeshtrit japonezë janë të njohur. Rezultati është një ndjenjë e rehatisë dhe elegancës superiore – me një shkëndijë pasioni – duke shtuar një prekje emocioni në çdo detaj.

EX­TE­RI­ORI

Nga pamja e parë, Mazda2 Homura 2023 jep një përshtypje të guximshme. Ngjyrat mahnitëse të jashtme plotësohen të gjitha nga dizajni premium, duke krijuar një prezencë të mrekullueshme, kudo që e drejtoni.PASQYRA ME KAPAK NGJYRË TË ZEZË

Elegancë dhe e hijshme, kapakët e zinj të KODO Design për një pamje unike.


BLACK SIGNATURE WING & RED ACCENTS

Tipare sportive, të klasit të lartë.


DISQE ALLOY 16 INÇ 

Disqet e zeza alloy 16 inç janë sportive dhe plot fuqi dhe vitalitet mbresëlënës.

HOMURA AKA

ÇLIRONI SHPIRTIN TUAJ ATLETIK

2023 MAZDA2 HOMURA AKA

Me një sportivitet të integruar të vështirë për t'u gjetur në automjetet kompakte. Paketa Homura Aka përfshin sediljet prej lëkure prej kamoshi dhe Granluxe së bashku me hyrjen inteligjente pa çelës, kamerën e pasme dhe ndihmën për mbajtjen në korsi që përfshin Paralajmërimin e Largimit nga Korsia dhe Xhamin e Privatësisë.

INTERIOR KOMOD

Kur futeni brenda, është e qartë se mjeshtrit tanë japonezë kanë dizajnuar brendësinë e stilit të lartë për të bërë përshtypje. Sediljet, me lëkurë kamoshi të cilësisë së lartë dhe Granluxe , sigurojnë një përvojë sportive drejtimi në pozicionin optimal. Do të shijoni rehati të shkëlqyer gjatë gjithë vitit falë ngrohjes së sediljeve dhe timonit.

 


 
 
 

EXTERIOR SPORTIV

Pjesa e jashtme e Mazda2 Homura Aka 2023 nxjerr në pah sportivitetin me tone të zeza dhe thekse të kuqe në grilën dhe parakolpin e pasmë që garantojnë një përshtypje të guximshme dhe një pamje besimi të guximshëm. Kjo pamje ekskluzive me dizajnin e firmës Kodo të Mazda krijon ndjesinë e lëvizjes edhe kur është në këmbë.TAVAN I ZI

Një ngjyrë që përputhet bukur me pjesën e jashtme duke krijuar një kontrast tërheqës dhe një pamje të bukur harmonike.BLACK LOWER BAR DHE ACCENTS TË KUQ

Në pjesën e pasme, një shirit i zi me theks të kuq krijon një përshtypje sportive të klasit Premium.

 DISQE TË ZEZA ALLOY 16 INÇ 16" + MACHINING

Disqet e reja 16 inç Alloy me detaje ekskluzive të përpunuara krijojnë një përshtypje elegante dhe atletike.

MËSONI MË SHUMË PËR MAZDA 2

Zbuloni më shumë rreth Mazda2 2023, nëpermjet një prove ose broshurave tona informuese.

Automjetet e paraqitura mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar.

Ngjyrat dhe disa veçori të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe automjetet mund të pajisen me shtesë opsionale ose opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime jo të detyrueshme të rekomanduara nga Mazda, me TVSH (20%) dhe taksë speciale për automjetet motorike për modelet pa opsione.

iPhone është një markë tregtare e Apple Inc., e regjistruar në SHBA dhe vende të tjera. Apple CarPlay ® është një markë tregtare e Apple Inc.

©2018 Google LLC, e përdorur me leje. Google dhe logoja e Google janë marka tregtare të regjistruara të Google LLC. Android, Android Auto dhe marka të tjera janë marka tregtare të Google LLC.