INOVACIONI URBAN NË FORMËN MË PRAKTIKE

2023 MAZDA2

NJË AUTOMJET PRAKTIK DHE KOMPAKT

Mazda2, 2023 kompakte dhe praktike nderthuret me dizajnin e shkëlqyer me funksionalitetin ideal. Me linja rrjedhëse dhe përmasa të bukura që krijojnë një atmosfere dinamike, Mazda2 ofron një drejtim argëtues. Gjithashtu Mazda2 përmban një gamë ngjyrash që theksojnë një shprehje dinamike dhe delikate të dizajnit Kodo "Soul of Motion".

MUNDËSI PERSONALIZIMI

Personalizoni skemën e ngjyrave të automjetit tuaj në përputhje me dizajnin tërheqës Kodo që feston estetikën japoneze. Për herë të parë ndonjëherë, disa lloje të Mazda2 2023 bëjnë të mundur koordinimin e ngjyrave të automjetit tuaj me ngjyra të ndryshme për kapakët e rrotave, një panel të ri grilë të lyer, pjesë të theksuara të përparme dhe të pasme dhe panele dekorative të brendshme.

TIPARE UNIKE

Mazda2 2023 ju jep pikërisht atë që ju nevojitet me një gamë emocionuese shtesë – por duke eliminuar të panevojshmen. Zbuloni një automjet emocionuese, argëtues për të ngarë, me një frymë sportive dhe një personalitet unik. Ju do të shijoni një përvojë të rehatshme drejtimi falë filozofisë Jinba Ittai e cila siguron "njëtrajtshmërinë e drejtuesit me automjetin".

PAGESA

Zbuloni mundësitë që i përshtaten më shumë nevojave tuaja dhe kthejeni Mazda 2 - 2023, në automjetin tuaj të përditshëm dhe ideal për qytetin.

Kërko një quote

2023 ËSHTË VITI I MAZDA2

Mazda2 2023 ju jep opsione të reja për të shprehur stilin tuaj unik, të tilla si ngjyrat e reja të jashtme Aero Grey dhe Air Stream Blue. Në varësi të klasës suaj, ju mund të zgjidhni nga opsionet e reja të rrotave dhe grilës, disa me thekse tërheqëse për t'u përshtatur me pamjen e jashtme. Interiori me në qendër drejtuesin gjithashtu shkëlqen me kombinime të reja ngjyrash dhe materialesh.

 

EXTERIOR ME NGJYRA TË REJA

Një shprehje dinamike dhe delikate e dizajnit të Kodo "Soul of Motion".

 

OPSIONE NGJYRASH PËR GRILËN

Në klasa të zgjedhura, grila e përparme e Mazda2 përmban një panel të lyer që përputhet me pjesën e jashtme për të shtuar personalizim të mëtejshëm.FENERËT LED

Fenerët e mrekullueshëm LED jo vetëm që do t'ju bëjnë përshtypje me dizajnin e tyre modern, por edhe me dukshmërinë e shkëlqyer që ofrojnë.

ZGJIDHNI NGJYRËN TUAJ

Provoni ngjyrat e reja të jashtme Air Stream Blue dhe Aero Grey ose përdorni kristalin klasik Soul Red dhe shumë opsione të tjera të ngjyrave të Mazda. Çdo ngjyrë është lyer duke përdorur teknologjinë tonë unike Takuminuri,  me cilësi të lartë.

HOMURA DHE HOMURA AKA

Edicionet Mazda2 Homura dhe Homura Aka të vitit 2023 janë krijuar për drejtuesit fanatikë të automjeteve sportive. Edicionet speciale ofrojnë një pamje dhe ndjesi të pazakontë sportive që përputhen në mënyrë të përkryer me frymën e sportive të saj.

 

ZBULO MË SHUMË
ZGJIDHNI KATEGORINË TUAJ

Duke zgjedhur kategori të ndryshme, ju mund të shikoni opsione të ndryshme personalizimi, lidhjeje dhe ngjyrash për ta bërë Mazda2 2023 sa më të personalizuar.


ZBULONI KATEGORITË

INTERIORI

Falë filozofisë së Mazda-s të 'Jinba Ittai' - ose unitetit midis drejtuesit dhe automjetit- pjesa e brendshme e Mazda2 2023 është e gjitha për ju, drejtues të automjetit. Do të shijoni rehati superiore që përmirëson përvojën tuaj të drejtimit së bashku me lidhjen e shkëlqyer që ju mundëson të përdorni aplikacionet tuaja të preferuara të telefonit.PËRDITËSIMET E INTERIORIT

Interiori i Mazda2 2023 përfshin disa përditësime në sediljet, dekorimin e dyerve dhe panelet dekorative, duke ofruar ngjyra dhe materiale të reja që krijojnë një pamje dhe ndjesi të cilësisë së lartë për të gjithë në kabinë, në mënyrë që të mund të relaksoheni dhe të përjetoni një drejtim të rehatshëm. QËNDRONI ONLINE

Drejtimi është edhe më i këndshme falë lehtësisë me të cilën mund të integroni pajisjen tuaj celulare. Mazda2 2023 përfshin Apple CarPlay® me valë (nga Centre-Line) dhe lidhje me kabllo Android Auto™, në mënyrë që të mund të përdorni aplikacionet tuaja të preferuara dhe të shijoni argëtimin direkt në sistemin e automjetit.SEDILJE TË REHATSHME DHE PLOT STIL

Të projektuara për të siguruar rehati superiore dhe për t'ju ndihmuar të gjeni qëndrimin optimal të drejtimit për të parandaluar lodhjen. Sediljet në Mazda2 2023 janë të veshura me një material tërheqës dhe të qëndrueshëm që do t'i rezistojë kohës.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR DHE QËNDRUESHMËRIA

Mazda2 2023 ofron një gamë të gjerë teknologjish të avancuara që ofrojnë një përvojë më të sigurt dhe më të këndshme drejtimi në rrugë, duke ndihmuar gjithashtu në mbrojtjen e burimeve tona natyrore.

E-SKYACTIV G

Nën kapakun e Mazda2 2023, motori ynë më i fundit e-Skyactiv G Mazda M Hybrid ofron efikasitet të përmirësuar të karburantit, duke ruajtur nivele të larta të performancës. Nga motori te shasia, automjeti është projektuar për të siguruar një përvojë të pakrahasueshme drejtimi me ndjenjë të jashtëzakonshme kontrolli dhe djegie të pastër.

DIAGONAL VORTEX COMBUSTION

Teknologjia jonë unike Diagonale Vortex Combustion lejon ekonomi më të madhe të karburantit për motorin me benzinë ​​Skyactiv-G. Duke e kombinuar këtë me elegancën e dizajnit Kodo dhe përvojën e tij emocionuese të drejtimit, e bën Mazda2 2023 automjetin ideal të qytetit.

TEST DRIVE - 2023 MAZDA2

Dëshironi të ndjeni se si është të ulesh pas timonit të Mazda 2 – 2023?
Kërkoni një test drive.
 
 
 

TEST DRIVE

SIGURIA PËRMES INOVACIONIT

Ashtu si të gjitha automjetet Mazda, Mazda2 2023 është fantastike për ngasje – intuitive, e sigurt, e lehtë dhe e këndshme. Me një kombinim të dizajnit inteligjent të sigurisë pasive dhe veçorive tona të avancuara të sigurisë i-Activsense, ju dhe pasagjerët tuaj mund të relaksoheni me besim dhe thjesht të shijoni automjetin.

PARKO PA STRES

MONITOR 360 gradë

Sistemi Monitorues me ekran 360 gradë zbulon pengesat rreth automjetit dhe mbulon praktikisht të gjitha këndet me një sistem të ri kamerash, në mënyrë që të mund të shijoni drejtimin dhe parkimin më të sigurt, ditën ose natën.

QËNDRONI TË VËMENDSHËM NË ÇDO MOMENT

SISTEMI I SHENJAVE TË TRAFIKUT

Sistemi ynë i Njohjes së Shenjave të Trafikut (TSR) ju njofton për çdo paralajmërim të rëndësishëm ose shenjë rrugore në ekranin ballor, duke ju lejuar të përqendroheni në rrugën.

SIGURIA NË ÇDO KTHESË

SISTEMI I FRENIMIT TË AVANCUAR

Mbështetja jonë e avancuar Smart City Brake (SCBS) zbulon këmbësorët dhe automjetet për të ndihmuar në parandalimin - ose zbutjen e ndikimit të - përplasjeve me shpejtësi të ulët.

NDRICIMI MË I MIRË NË ÇDO MOMENT

FENERË LED

Fenerët tanë përshtatës LED (ALH) monitorojnë rrugën përpara dhe kalojnë automatikisht mes rrezeve të ulëta dhe të gjata, duke zbuluar automjetet që vijnë përballë.

PARKO PA STRES

MONITOR 360 gradë

Sistemi Monitorues me ekran 360 gradë zbulon pengesat rreth automjetit dhe mbulon praktikisht të gjitha këndet me një sistem të ri kamerash, në mënyrë që të mund të shijoni drejtimin dhe parkimin më të sigurt, ditën ose natën.

QËNDRONI TË VËMENDSHËM NË ÇDO MOMENT

SISTEMI I SHENJAVE TË TRAFIKUT

Sistemi ynë i Njohjes së Shenjave të Trafikut (TSR) ju njofton për çdo paralajmërim të rëndësishëm ose shenjë rrugore në ekranin ballor, duke ju lejuar të përqendroheni në rrugën.

SIGURIA NË ÇDO KTHESË

SISTEMI I FRENIMIT TË AVANCUAR

Mbështetja jonë e avancuar Smart City Brake (SCBS) zbulon këmbësorët dhe automjetet për të ndihmuar në parandalimin - ose zbutjen e ndikimit të - përplasjeve me shpejtësi të ulët.

NDRICIMI MË I MIRË NË ÇDO MOMENT

FENERË LED

Fenerët tanë përshtatës LED (ALH) monitorojnë rrugën përpara dhe kalojnë automatikisht mes rrezeve të ulëta dhe të gjata, duke zbuluar automjetet që vijnë përballë.

MËSONI MË SHUMË PËR MAZDA 2

Zbuloni më shumë rreth Mazda2 2023, nëpermjet një prove ose broshurave tona informuese.

Automjetet e paraqitura mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar.

Ngjyrat dhe disa veçori të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe automjetet mund të pajisen me shtesë opsionale ose opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime jo të detyrueshme të rekomanduara nga Mazda, me TVSH (20%) dhe taksë speciale për automjetet motorike për modelet pa opsione.

iPhone është një markë tregtare e Apple Inc., e regjistruar në SHBA dhe vende të tjera. Apple CarPlay ® është një markë tregtare e Apple Inc.

©2018 Google LLC, e përdorur me leje. Google dhe logoja e Google janë marka tregtare të regjistruara të Google LLC. Android, Android Auto dhe marka të tjera janë marka tregtare të Google LLC.