Një flakë e re

MAZDA6 HOMURA

Ndizni pasionin tuaj

Fjala "Homura" në japonisht do të thotë "zjarr" ose "flakë". Si një shprehje unike e dizajnit tonë  Kodo, Mazda6 Homura shpreh një ndjenjë të kontrolluar energjie. Me ngjyrën e bukur gri Polymetal , linja të zeza në pamjen e jashtme dhe interior fantastik është ajo që ju duhet, për të ndezur pasionin tuaj - në drejtim.

Ndërtoni Mazda-n tuaj
Pasqyra e dyerve në ngjyrë të zezë

Mbulesat ekskluzive në ngjyrë të zezë të pasqyrave plotësojnë me shumë elegancë trupin e ri Polymetal Grey.

Rrota 19'' në ngjyrë të zezë

Edicioni special i rrotave të zeza aliazh 19” shtojnë një ndjenjë të fuqisë dhe vitalitetit.

Zjarri përbrenda

Interiori me nuanca të ngjyrave kuq &zi është e përfunduar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, e projektuar me saktësinë e duarve të njeriut, nga mjeshtrit tanë japonezë. Rezultati është një ndjenjë e rehatisë dhe elegancës superiore – me një shkëndijë pasioni në çdo makinë.

Qepje e zezë

Qepjet e zeza në kroskot dhe në mbështetësen e krahut rrit ndjenjën e luksit të punuar me dorën e njeriut.

Sedilje lëkure nëngjyrë të kuqe

Toni i ngjyrës së kuqe të thellë dhe lëkura e butë ngjallin një ndjenjë luksi dhe ngrohtësie, duke krijuar një lidhje edhe më të thellë mes jush dhe makinës suaj.

Qepje e kuqe

Qepjet e ngjyrës së kuqe në elementët kryesorë të kabinës si panelet e dyerve, paneli i kontrollit, timoni dhe në kambio, shtojnë gjallërinë dhe energjinë e modelit.

Paneli

Panelet dekorative të zeza, me një strukturë si hoje  mjalti, janë një tjetër prekje e mjeshtërisë precize, duke shtuar elegancën e përgjithshme dhe ambientin e kabinës.

Ndërtoni Mazda-n tuaj Homura

Mazda6 Homura sjell gjithçka në një nivel krejtësisht të ri. Me detajet e jashtme të zeza dhe sediljet prej lëkure të kuqe, është kombinimi perfekt i sofistikimit, performancës dhe stilit.

NDËRTONI MODELIN TUAJ TANI

Krijoni një lidhje më të fortë me Mazda6 2021

Kuriozë për të zbuluar më shumë? Këtu janë disa nga mënyrat se si mund të merrni një ndjenjë edhe më të mirë të asaj që e bën Mazda6 Wagon 2021 kaq të veçantë.