CROSSOVER CONCEPT CAR

KOERU

Duke kaluar limitet

Duke përdorur potencialin e plotë të filozofisë sonë të KODO Design, Koeru është një koncept crossover SUV që ndërthur fuqinë, gjallërinë dhe përsosjen, duke kapërcyer të zakonshmen. Teknologjia speciale e zhurmës dhe shtypjes së dridhjeve e bën drejtimin e automjetit më të qetë. Jo vetëm që forma aerodinamike është elektrizuese, por ajo optimizon rrjedhën e ajrit për të rritur stabilitetin dhe ndjenjën e Jinba Ittai të të qenit në kontroll të plotë.

Një Crossover me karakter të fortë

Ne prezantuam vizionin tonë për crossover SUV në 2015 Frankfurt Motor Show dhe ai menjëherë bëri bujë. Me trupin e tij të lehtë, formën e gjerë dhe kabinën e ulët sportive, Koeru ka pamjen dhe shpirtin e një predatori të fuqishëm.

Gjuha e dizajnit të Koreu

Ri-interpretimi ynë i një SUV crossover fillon me krahun nënshkrues KODO, i përkulur, plot qëllime dhe vendosmëri. Fenerët LED që godasin dhe evokojnë sytë e ndritshëm, me vullnet të fortë, të një predatori. Rrotat e mëdha dhe së fundmi kabina e ulët, që i japin Koeru një përshtypje të fuqishme të shpejtësisë dhe elegances.

MAZDA CX-3

MAZDA CX-3 FESTONI STILIN TUAJ

Projektuar për kënaqësi të pastër drejtimi pa kompromis, Mazda CX-3 feston stilin tuaj me dizajn të hollë, teknologji të përparuar dhe performancë. E skalitur, e punuar dhe e hartuar ergonomikisht rreth jush.Designed for pure driving pleasure without compromise, the Mazda CX-3 celebrates your style with exquisite design, advanced technology and performance. Sculpted, crafted and ergonomically designed around you.

EKSPLORONI
Dizajni i gjeneratës tjetër

Sjell në jetë idetë e së ardhmes

SKYACTIV-X

E ardhmja e motorëve