SHËRBIMET E MIA

Mirëmbajtja e automjetit është e rëndësishme, por mund të jetë e vështirë të mbahet mend kur është koha për një kontroll. Aplikacioni MyMazda ju ndihmon t'i përmbaheni mirëmbajtjes së rekomanduar duke ofruar rikujtues. Ky seksion FAQ mbulon gjithashtu pyetjet mbi ndihmën në rrugë dhe si të gjeni tregtarin më të afërt të Mazda.

HISTORIA E SHËRBIMIT    TREGTARËT      ASISTENCË NË RRUGË"

KU TA GJEJ HISTORINË E SHËRBIMIT TIM?

Zgjidhni "MyMazda" nga menuja kryesore dhe zgjidhni "Shërbimet e mia". Këtu do të gjeni të gjitha shërbimet e kaluara për shqyrtim ose shkarkim.

HISTORIA E SHËRBIMIT

Pse historia ime e shërbimit nuk përditësohet pavarësisht se shërbimi im është kompletuar sot?

Regjistrimet e historisë së shërbimit zakonisht përditësohen brenda 15 ditëve pas kryerjes së një shërbimi. Nëse historia juaj e shërbimit nuk duket se është përditësuar pas këtij afati kohor, ju lutemi kontaktoni shitësin tuaj të shërbimit ose ekipin tonë të marrëdhënieve me klientët në mmukassistance@mazdaeur.com.

Çfarë është një listë kontrolli PDF dhe si mund ta shkarkoj atë?

Gjatë disa shërbimeve në tregtarin tuaj  të Mazda, stafi do të dokumentojë gjendjen e automjetit dhe çdo informacion në lidhje me automjetin tuaj në një listë kontrolli të dedikuar PDF. Klikoni në ikonën e shkarkimit në seksionin 'lista e kontrollit' për të hapur listën e dedikuar të kontrollit PDF, e cila do të hapet në lexuesin PDF të smartphone/tabletit tuaj.

Si mund të mësoj për ndonjë artikull që mund të ketë nevojë të zëvendësohet?

Nëse ju janë zëvendësuar artikujt ë, por statusi ende shfaqet si "i hapur", ose nëse keni ndonjë pyetje tjetër në lidhje me këtë seksion, është më mirë të kontaktoni shitësin tuaj të shërbimit të fundit.

Ku mund ta gjej Historinë time të Shërbimit?

Zgjidhni "MyMazda" nga menuja kryesore dhe zgjidhni "Shërbimet e mia". Këtu do të gjeni të gjitha shërbimet e kaluara për shqyrtim ose shkarkim.

Si mund të shoh se kur do të përfundojë shërbimi im i radhës?

"Një dritë treguese e çelësit do të ndizet 500 milje përpara kërkesës së shërbimit ose 15 ditë përpara se të nevojitet shërbimi. Brenda aplikacionit MyMazda:


• Zgjidhni 'Automjeti Im' në menunë kryesore
• Zgjidhni makinën tuaj
• Data e duhur dhe kilometrazhi shfaqen poshtë imazhit."

SI MUND TË KËRKOJ NJË SHËRBIM?

Ju mund të kërkoni për një tregtar specifik duke përdorur kërkimin e tregtarit ose duke klikuar "Shërbimet e mia" në ekranin kryesor ose në menunë kryesore nën Shërbimet e mia. Ju gjithashtu mund të klikoni në tregtarin tuaj të preferuar të Mazda dhe të kërkoni një shërbim.

Si mund ta gjej shitësin tim më të afërt?

• Përdorni vendndodhjen tuaj aktuale për të gjetur shitësin më të afërt
• Nëse preferoni, mund të kërkoni duke përdorur emrin e vendndodhjes ose emrin e tregtarit duke përdorur kutitë përkatëse të kërkimit
• Zgjidhni MyMazda" nga menuja kryesore dhe prekni "MyMazda Partner" për partnerin tuaj të fundit të shërbimit"

Tregtarët

Si mund ta gjej tregtarin tim më të afërt të Mazda?

  • Zgjidhni 'MyMazda' nga menuja kryesore dhe klikoni 'Tregtar i MyMazda'

     

  • Përdorni vendndodhjen tuaj aktuale për të gjetur shitësin më të afërt

     

  • Nëse preferoni, mund të kërkoni duke përdorur emrin e vendndodhjes ose emrin e tregtarit duke përdorur kutitë përkatëse të kërkimit"

Nëse dua të shkoj te një tregtar mazda i ndryshëm nga ai i zakonshmi, si mund të shoh fillimisht se çfarë shërbimesh ofrohen?

Ju lutemi hidhini një sy tek "Tregtarët" dhe rishikoni listën e shërbimeve që ofron çdo tregtar individual

Si mund të njoftoj asistencën rrugore?

• Zgjidhni "Automjeti Im" nga menuja kryesore.

• Zgjidhni "Asistencë në rrugë" poshtë makinës. Do të shfaqë adresën e vendndodhjes tuaj aktuale në mënyrë që të mund të informoni ekipin e ndihmës në rrugë kur telefononi (sigurohuni që cilësimet e vendndodhjes së telefonit tuaj të jenë të aktivizuara për të shfaqur adresën e vendndodhjes tuaj aktuale).

• Si të telefononi: do të shfaqet një numër telefoni kontakti ose butoni i thirrjes që të mund të telefononi drejtpërdrejt për ndihmë.

• Ju lutemi, vini re se mund të ketë kosto shtesë nëse telefononi një shërbim të Asistencës Rrugore në një vend tjetër. Kontrolloni me operatorin tuaj të telefonit celular për më shumë detaje."

Si mund të bëj një thirrje për asistencë rrugore?

Zgjidhni "Automjeti Im" nga menuja kryesore. Zgjidhni "Asistencë në rrugë" poshtë makinës. Do të shfaqë adresën e vendndodhjes tuaj aktuale në mënyrë që të mund të informoni ekipin e asistencës rrugore kur telefononi (sigurohuni që cilësimet e vendndodhjes së telefonit tuaj të jenë të aktivizuara për të shfaqur adresën e vendndodhjes tuaj aktuale). Si të telefononi: do të shfaqet një numër telefoni kontakti ose butoni i thirrjes në mënyrë që të mund të telefononi drejtpërdrejt për ndihmë. Ju lutemi, vini re se mund të ketë kosto shtesë nëse telefononi një shërbim të Asistencës Rrugore në një vend tjetër. Ju lutemi kontaktoni operatorin tuaj të telefonit celular për më shumë detaje.

SEKSIONET E MËTEJSHME

Për t'u siguruar që asnjë pyetje të mos mbetet pa përgjigje, zbuloni përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta në kategoritë e tjera.