VEHICLE-CHECKS

Drejto më i sigurt duke kontrolluar automjetin tuaj

Pavarësisht se cilin model të Mazda drejtoni, kontrollet e rregullta të automjeteve Mazda do t'ju mbajnë gjithnjë në anën e sigurt. Kontrollet tona jo vetëm që janë plotësisht transparente, por sigurojnë që vlera e rishitjes së makinës suaj të mbetet e qëndrueshme. Por gjëja më e mirë është çmimi, duke filluar nga vetëm 14,90 €

Kontrolli i ajrit të kondicionuar

Për të punuar në mënyrën më të mirë, sistemi juaj i kondicionimit të Mazda ka nevojë për një TLC të vogël herë pas here për t'ju lejuar të shijoni vërtet makinën tuaj. Një kontroll i kondicionimit siguron që ajri që thithni të jetë i pastër dhe i freskët duke siguruar që të vazhdoni të shijoni kondicionimin optimal të ajrit gjatë rrugës.

Kontrolli në temperatura dimërore

Në Mazda ne besojmë se kënaqësia e makinës ka të bëjë me harmoninë e njeriut dhe makinerisë dhe për ta mbajtur makinën tuaj të funksionojë në performancë optimale, rezervoni një kontroll "Winter Check".

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.