mirmbajtja & sherbimi

Në duar të sigurta

Ne sigurohemi që Mazda juaj të mirëmbahet nga një staf dhe teknikë plotësisht te trajnuar dhe kompetente të cilëve ju mund t'i besoni. Kështu që asnjë pyetje nuk mbetet pa përgjigje dhe asnjë problem i pazgjidhur - dhe gjithmonë do të shijoni nje ngarje pa stres dhe argetim si ne ditën e parë.

 

mbroni investimin tuaj

Duke e mbajtur makinën tuaj në gjendje perfekte, ju shijonitë gjithë performancën dhe kënaqësinë e drejtimit të ndërthurur në Mazda tuaj. Dealer-at dhe partnerët e Mazda janë të kualifikuar për t'u marrë me të gjitha nevojat tuaja.

mirëmbajtja

Mirëmbajtja e rregullt ndihmon për të ruajtur vlerën e makinës dhe e mban atë duke punuar në performancë optimale për kënaqësinë tuajne  ngarje të makinës. Mbajtja e automjetit tuaj në përputhje me standardet Mazda gjithashtu do të sigurojë që garancia juaj të jete e vlefshme.

DIGITAL SERVICE RECORD

Mazda siguron një Regjistër të Shërbimit Digjital për të gjitha automjetet e reja në Evropë. Kjo ju jep një histori të plotë për të gjithë mirëmbajtjen dhe punën tjetër të kryer në Mazda tuaj. Eshte e sigurt, e saktë dhe gjithmonë e disponueshme kur ju nevojitet.

kontrolli i gjendjes se makines

Kontrollet e rregullta e mbajnë makinën tuaj të sigurt dhe efikase, kështu që gjithmonë mund të drejtoni me vetëbesim. Këshillohet gjithmonë kontrollimi i automjetit tuaj para dimrit ose para se të shkoni në pushime.

Përditësimi i hartës së aktivizuar

Lidhja juaj me Mazda-n tuaj është unike, prandaj duam të sigurohemi që të shijoni çdo kilometër që udhëtoni së bashku - duke pasur qasje në hartat më të fundit. Tani mund të azhurnoni hartën tuaj për vetëm (shkruani çmimin NSC), kur të vini në zyrat e shitjes së Mazda.

Gjej një konçensionar

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.