Inspections

Ne duam që të shijoni kënaqësinë në drejtim për një kohë të gjatë

Përmes kontrolleve të rregullta të mirëmbajtjes të ofruara nga partnerët tanë, ju siguroheni që të jeni gjithmonë të sigurt në rrugë dhe që Mazda juaj të vazhdojë të durojë lëvizjet tuaja motorike për shumë vite. Diçka shtesë: shansi për të përdorur disa nga shërbimet tona tërheqëse shtesë si Shërbimi Mazda Europe.

MAZDA ORIGINAL INSPECTION

Përfitimet tuaja

  • Të gjithë partnerët tanë janë plotësisht të trajnuar për të punuar në automjetin tuaj dhe ofrojnë pjesë rezervë origjinale
  • Me azhurnime origjinale të software, Mazda juaj do të jetë gjithnjë e përditësuar
  • Ne kujdesemi për dokumentacionin tuaj me Digital Service Record
  • Një vit tjetër i Shërbimit Mazda Europe me çdo inspektim 

Akses në informacion, kudo dhe kurdo

Regjistrimi I shërbimit dixhital

Kontrolli i Shërbimit Dixhital ruan dhe regjistron të gjithë punën e mirëmbajtjes të kryer në Mazda tuaj. E gjithë historia e mirëmbajtjes së Mazda-s tuaj ruhet në një bazë të dhënash qendrore. Kjo do të thotë që ju dhe Mazda Partner juaj gjithmonë do të keni një përmbledhje të shërbimeve të kryera.

Mëso më shumë