SUV PËR FAMILJEN

MAZDA CX-5 2023

PROJEKTUAR PËR TË GJITHA RRUGËT E JETËS

Kudo që rrugët e jetës ju çojnë, Mazda CX-5 2023 ofron dinamikë të fuqishme të drejtimit së shoqëruar me teknologjinë e re Mazda M Hybrid që kursen karburant. Ky SUV është ndërtuar për familjen, duke ofruar një drejtim argëtues dhe teknologji të avancuara të sigurisë. Dizajni mahnitës nuk dështon kurrë të impresionojë, veçanërisht me pamjen e jashtme të re Rhodium White.

 

Kërko një quote
RHODIUM I RI I BARDHË

I frymëzuar nga estetika japoneze, Rhodium White është një ngjyrë minimaliste e bardhë që nxjerr në pah formën dhe konturet e këtij SUV-i.

KOMFORTI QË JU NEVOJITEN

Një automjet që mban zhurmën e rrugës larg. Një projektim japonez ideuar për drejtim inovativ dhe kontribut në një ndjesi relaksi.

NJË PËRVOJË E VËRTETË DREJTIMI

Argëtohuni duke drejtuar automjetin që dëshironit prej kohësh. MazDA Intelligent Drive Select dhe Off-road Mode e sapo-prezantuar bëjnë që çdo sfidë të ndihet si një aventurë argëtuese, falë trajtimit dhe stabiliteti i avancuar në çdo situatë gjatë drejtimit.

E NDËRTUAR PËR T'iu përshtatur stilit të jetës suaj

TAKUMI

REFLEKSIONE TË STILIT

Pamja e jashtme e rafinuar dhe elegante e çon dizajnin KODO në nivelin tjetër, duke bërë që Mazda CX-5 High+ 2022 të dallohet kudo. Interiori luksoz për të dhuruar relaks, dhe hapësira për çdo aventurë me familjen.

SEDILJET ME MBULESA LËKURE TË KUQE TË ERRËT

Ndjesia e këndshme e lëkurës napa, ngjyra sensuale janë këtu për t'ju frymëzuar.

 

BUMPER I POSHTËM ME NGJYRË

Bumper i ri me ngjyra së bashku me harqet e përmirësuara të rrotave, dritat dhe grilën e përparme të gjitha plotësojnë në mënyrë të përkryer bukurinë e dizajnit Kodo.

HAPËSIRË E MJAFTUESHME PËR TË GJITHË

Edhe udhëtimet më të gjata në rrugë mund të jenë argëtuese për të gjithë familjen me shumë hapësirë për të gjithë për t'u relaksuar dhe për të shijuar udhëtimin.

HOMURA

PERFORMANCË DINAMIKE

Shoqëruesi i përsosur për ata që jetojnë në lartësinë e pasioneve të tyre. Një pamje e rafinuar, më sportive, e kompletuar nga dizajni elegant i jashtëm i zi i me theks të kuq në brendësi dhe aftësitëtë shkëlqyera të drejtimit i japin Mazda CX-5 Homura 2022 dinamikën që ju duhet për të shijuar plotësisht drejtimin në çdo situatë.

 

DETAJET E JASHTME TË ZEZA

Prania imponuese rrugore e Mazda CX-5 Homura arrihet duke shtuar detaje të jashtme të errëta që plotësojnë dizajnin e bukur Kodo: Soul of Motion.

 

PAMJE SPORTIVE

Gloss black exterior trim së bashku me disqet alloy 19 për të lënë një përshtypje të veçantë kudo që të udhëtoni.

 

SEDILJET E ZEZA LËKURE

Sedilje lëkure të zezë, me qepjeje të kuqe.

NEWGROUND

AVENTURË PËR TË GJITHË PASAGJERËT


Udhëtimet e gjata mund të jenë më argëtuese me Mazda CX-5 Newground 2022. Dizajni i saj unik japonez, interiori i bollshëm dhe hapësira e bagazheve - të gjitha për të frymëzuar aventurën pas timonit dhe për të shijuar performancën dinamike kudo që të shkoni.

 

ZIRCON SAND

Ngjyra Zircon Sand projektuar posaçërisht për të plotësuar Mazda CX-5 Newground. Kjo ngjyrë e re i jep Mazda CX-5 një pamje më të fuqishme dhe thekson gjuhën e dizajnit Kodo.

 

STILI NË INTERIOR

Sediljet janë të veshura me lëkurë eko të zezë, lëkurë dreri të zezë dhe kanë qepje jeshile që përputhet me dizajnin e filtrave të ajrit. 

DYSHEMEJA E BAGAZHIT TË PAPËRSHKUESHËM NGA UJI

Një shtesë ekskluzive për pajisjet Newground, zona e ngarkesës ka një dysheme të papërshkueshme nga uji.

ZGJIDH NGJYRËN

Jepini Mazda CX-5 2023 një pamje individuale me një nga opsionet unike të ngjyrave të jashtme.

TEKNOLOGJIA MAZDA M HIBRIDE

Teknologjia Mazda M Hybrid përdor një gjenerator të vogël për të kapur energjinë që normalisht harxhohet kur frenohet. Energjia përdoret më pas për të ndihmuar motorin, duke kursyer karburant dhe fuqizuar sistemet elektrike të automjetit dhe duke e optimizuar atë.

SHKON KUDO QË TË KESH NEVOJË

DREJTIM KOMOD

Me teknologjinë tonë të gjeneratës së ardhshme të kontrollit të lëvizjes së automjeteve, ju do të përjetoni një udhëtim të qetë dhe të sugjestionuar me një motor të fuqishëm, por ekonomik që ju lejon të shkoni ku të doni – pavarësisht sezonit.

OFF-ROAD MODE

NJË EKSPERIENCË E VËRTETË DREJTIMI

Relaksohuni duke drejtuar automjetin tuaj. Mazda Intelligent Drive Select dhe Off-road Mode e sapo prezantuar bëjnë që çdo sfidë të ndihet si një aventurë argëtuese, ndërsa trajtimi dhe stabiliteti i saj i evoluar rrisin dashurinë tuaj për të drejtuar automjetin në çdo moment.

KAPACITETI

MOS LINI ASGJË PAS

Askush nuk duhet të ndihet i kufizuar. Me kapacitetin maksimal, Mazda CX-5 është gati për të gjitha planet tuaja të fundjavës dhe pushimeve familjare.

SHKON KUDO QË TË KESH NEVOJË

DREJTIM KOMOD

Me teknologjinë tonë të gjeneratës së ardhshme të kontrollit të lëvizjes së automjeteve, ju do të përjetoni një udhëtim të qetë dhe të sugjestionuar me një motor të fuqishëm, por ekonomik që ju lejon të shkoni ku të doni – pavarësisht sezonit.

OFF-ROAD MODE

NJË EKSPERIENCË E VËRTETË DREJTIMI

Relaksohuni duke drejtuar automjetin tuaj. Mazda Intelligent Drive Select dhe Off-road Mode e sapo prezantuar bëjnë që çdo sfidë të ndihet si një aventurë argëtuese, ndërsa trajtimi dhe stabiliteti i saj i evoluar rrisin dashurinë tuaj për të drejtuar automjetin në çdo moment.

KAPACITETI

MOS LINI ASGJË PAS

Askush nuk duhet të ndihet i kufizuar. Me kapacitetin maksimal, Mazda CX-5 është gati për të gjitha planet tuaja të fundjavës dhe pushimeve familjare.

TË MBASH FAMILJEN TË SIGURT

Vetëm mbrojtja më e mirë është e mjaftueshme për njerëzit tuaj të dashur. Mazda CX-5 2023 ofron më të fundit në teknologjinë e sigurisë aktive nga SCBS-ja e avancuar deri te kontrolli  Mazda Radar (MRCC). Gjashtë airbags dhe SKYACTIV-Body të përforcuar për të absorbuar  goditjen në rast përplasjeje.

SCBS

SIGURIA

Kur drejton automjetin me shpejtësi të ulët një sensor monitoron distancën midis jush dhe automjetit përpara, për të zvogëluar rrezikun e përplasjeve duke përgatitur sistemin e frenimit dhe duke aplikuar frenat nëse është e nevojshme.

AEB

SIGURIA

Frenimi autonom i emergjencës për këmbësorët (AEB) i Mazdës ndihmon në uljen e rrezikut të përplasjeve me këmbësorët, edhe gjatë natës.

MAZDA RADAR CRUISE CONTROL

SIGURIA

Një radar gjykon shpejtësinë relative dhe distancën me automjetin përpara dhe ju ndihmon të frenoni në rast rreziku, duke i kthyer distancat më të gjata më relaksuese dhe më të këndshme.

DRITA LED

DRITA TË ALTERNUESHME LED (ALH)

Dritat Mazda Adaptive LED (ALH) ndriçojnë rrugën gjatë mbrëmjes dhe në mënyrë automatike ndalojnë që ndricimi i dritave LED të pengojë drejtimin e automjeteve të tjera. Në këtë mënyrë ju do të jeni gjithmonë të sigurt gjatë udhëtimit tuaj.

SCBS

SIGURIA

Kur drejton automjetin me shpejtësi të ulët një sensor monitoron distancën midis jush dhe automjetit përpara, për të zvogëluar rrezikun e përplasjeve duke përgatitur sistemin e frenimit dhe duke aplikuar frenat nëse është e nevojshme.

AEB

SIGURIA

Frenimi autonom i emergjencës për këmbësorët (AEB) i Mazdës ndihmon në uljen e rrezikut të përplasjeve me këmbësorët, edhe gjatë natës.

MAZDA RADAR CRUISE CONTROL

SIGURIA

Një radar gjykon shpejtësinë relative dhe distancën me automjetin përpara dhe ju ndihmon të frenoni në rast rreziku, duke i kthyer distancat më të gjata më relaksuese dhe më të këndshme.

DRITA LED

DRITA TË ALTERNUESHME LED (ALH)

Dritat Mazda Adaptive LED (ALH) ndriçojnë rrugën gjatë mbrëmjes dhe në mënyrë automatike ndalojnë që ndricimi i dritave LED të pengojë drejtimin e automjeteve të tjera. Në këtë mënyrë ju do të jeni gjithmonë të sigurt gjatë udhëtimit tuaj.

ARGËTIM, KOMUNIKIM DHE SHËRBIME

Qoftë nëpërmjet wireless CarPlay nga Apple apo Android Auto™, ju do të qëndroni plotësisht të lidhur me aplikacionet tuaja të preferuara për navigacion, media sociale, komunikime, muzikë, dhe më shumë. Përdorni Aplikacionin MyMazda për qasje të shpejtë në të gjitha shërbimet tona.

QËNDRONI NË KONTAKT ME MAZDA CX-5 2023

Zbuloni më shumë rreth Mazda CX-5 2023 .

Automjetet e paraqitura mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar.

Ngjyrat dhe disa veçori të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe automjetet mund të pajisen me shtesë opsionale ose opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime jo të detyrueshme të rekomanduara nga Mazda, me TVSH (20%) dhe taksë speciale për automjetet motorike për modelet pa opsione.