Një shpirt i lirë

Mazda MX-5 RF

A jeni gati për surpriza?

Mazda MX-5 është një Roadster legjendar që formon një lidhje unike me drejtuesin e tij. Mazda MX-5 RF 2020 është më e mira jonë deri më tani, me të gjitha detajet e duhura të rishikuara. Interpretimi atletik dhe ngazëllyes i Jinba Ittai akoma, Mazda MX-5 drejton automjetin sikur është pjesë e juaja- duke ju ofruar të ndieni rrugën si kurrë më parë.

JINBA ITTAI - Përjetoni lidhjen dinamike

Projektuar për të ofruar një lidhje të fortë  në rrugë dhe për t'ju prezantuar me vende që nuk i keni parë kurrë më parë

KODO SOUL OF MOTION DESIGN

Me përmasa të bukura, linja rrjedhëse dhe konture dramatike, modeli Kodo: Soul of Motion pushton shqisat tuaja

dizajn mbreslënës

Projektuar për t'ju dhuruar emocionet më të forta në drejtim

Mazda MX-5 RF shpreh aftësinë e saj të jashtëzakonshme përmes dizajnit së saj të skalitur por të thjeshtë, ndërsa interiori luksoze dhe inovativ ju lejon të jeni më komod dhe të provoni eksperiencën më të mire të drejtimit me kabinë të hapur.

performancë e jashtëzakonshme

teknologji e avancuar e sigurisë

Zhvillimi i MX-5 RF jo vetëm që rriti argëtimin e pastër të drejtimit të këtij modeli ikonik, por edhe maksimizoi më tej sigurinë në formën e disa tipareve teknologjike të inovacionit si i-ACTIVSENSE.

skyactiv technology

performancë dinamike sportive

SKYACTIV Technology ka ripërcaktuar efikasitetin, fuqinë dhe performancën e automjeteve tona. Trajtimi dinamik dhe ekonomia e pakompromis e karburantit e bëjnë MX-5 RF të kombinojë në mënyrë të përsosur argëtimin dhe komfortin.

unitet

Jinba Ittai

Nga vlerësimet dhe çmimet e SKYACTIV Teknologjiadhe KODO, gjithçka në MX-5 RF është krijuar me kujdes për të ofruar kënaqësi drejtimi dhe për t për të forcuar besimin e atyre që vendosen pas timonit. Ndjeni një lidhje të menjëhershme me MX-5 RF, atë që ne e quajmë Jinba Ittai.

dizajn mbreslënës

Projektuar për t'ju dhuruar emocionet më të forta në drejtim

Mazda MX-5 RF shpreh aftësinë e saj të jashtëzakonshme përmes dizajnit së saj të skalitur por të thjeshtë, ndërsa interiori luksoze dhe inovativ ju lejon të jeni më komod dhe të provoni eksperiencën më të mire të drejtimit me kabinë të hapur.

performancë e jashtëzakonshme

teknologji e avancuar e sigurisë

Zhvillimi i MX-5 RF jo vetëm që rriti argëtimin e pastër të drejtimit të këtij modeli ikonik, por edhe maksimizoi më tej sigurinë në formën e disa tipareve teknologjike të inovacionit si i-ACTIVSENSE.

skyactiv technology

performancë dinamike sportive

SKYACTIV Technology ka ripërcaktuar efikasitetin, fuqinë dhe performancën e automjeteve tona. Trajtimi dinamik dhe ekonomia e pakompromis e karburantit e bëjnë MX-5 RF të kombinojë në mënyrë të përsosur argëtimin dhe komfortin.

unitet

Jinba Ittai

Nga vlerësimet dhe çmimet e SKYACTIV Teknologjiadhe KODO, gjithçka në MX-5 RF është krijuar me kujdes për të ofruar kënaqësi drejtimi dhe për t për të forcuar besimin e atyre që vendosen pas timonit. Ndjeni një lidhje të menjëhershme me MX-5 RF, atë që ne e quajmë Jinba Ittai.

Përtej përshkrimit: provoni Mazda MX-5 RF 2020

Ju prezantojmë me ngjyrën Polymetal Gray

Gri Polymetal thekson bashkëveprimin midis dritës dhe hijes. Boja bashkon pamjen e fortë të metalit me lëmimin e shkëlqyeshëm të plastikës për të krijuar një shprehje krejtësisht të re të stilit.

Interior i përmirësuar

Mazda MX-5 RF përmban një interior që  tërheq vëmendjen sa herë që hapet dera. Më shumë sesa një zbukurim elegant, pllakat janë pozicionuar në mënyrë të përsosur t kur hyni në kabinën e drejtuesit.

Tani në Burgundy me qepje Grey

Vende prej lëkure Nappa

Të dy modelet me majë të butë dhe RF kanë sedilje lëkure të shpuara që japin një pamje dhe ndjesi edhe më sportive (Grada GT). Shpimet gjithashtu sigurojnë një avantazh funksional të përmirësimit të përthithjes së zërit. Ndjesia origjinale e lëkurës dhe amortizimi i dukshëm i zërit ju lejojnë të shijoni plotësisht performancën karakteristike dinamike të vozitjes së Mazda MX-5 RF 2020. (Lëkura Burgundy është një shtesë shtesë opsionale në RF GT)

16-INCH RAYS 16X7J FORGED ALUMINIUM WHEELS

ROLLING EMOTION

Mazda dhe Rays zhvilluan goma alumini të lehta, me forcë të lartë për Mazda MX-5 30th Anniversary Edition. Spikat e imëta dhe përfundimi gri i errët bien në sy, ndërsa rrotat  zvogëlojnë masën  për më shumë emocion në drejtim. 

Zgjidhni opsionet tuaja
13 sekonda

Vetëm 13 sekonda janë të gjitha që duhen për të kaluar nga izolimi i mbyllur në thriller në ajër të hapur - përqafoni qiellin, dëgjoni zhurmën e motorit dhe merrni ajrin e pastër

DRITAT LED

Aq sa të bukura dhe funksionale, dritat LED  mbështesin modelin klasik  Roadster të Mazda MX-5 RF 2020. 

Pa Kompromis

Kapaciteti i bagazhit nuk preket kur tavani vendoset mjeshtërisht prapa bagazhit - kështu që kur moti është i duhur, ju gjithmonë mund të hapni tavanin. 

Kamera e Pasme

Bëni kthimin prapa pa mundim. Kamera e shikimit të pasëm mbështet për të eleminuar pikat e verbra dhe zonat e ulëta direkt pas automjetit.

Transformim

Nga 0 në kënaqësi të plotë për 13 sekonda

Shkëlqen, me një parakolp të ulët dhe me një mbulesë tërheqëse, Mazda MX-5 RF pëson ndryshim thelbësor në vetëm 13 sekonda.

Transformim 3

3.00 Sek

Kur shtypni komandën e hapjes së tavanit, tingëllon një alarm dhe tavani i pasëm shkëputet dhe lëviz mbrapa. Ajri i lehtë dhe i freskët vërshon në kabinë, ndërsa pjesa e jashtme lëviz brenda.

Transformim 4

7.00 Sek

Panelet e lehta të sipërme të tavanit dhe xhami i pasëm zhvendosen pa problem pas sediljeve. Hapësira e këmbëve nuk preket. Është me të njëjtën madhësi si modeli Soft Top.

Transformim

13.00 Sek

Në fund, tavani I pasëm vendoset përsëri në vendin e tij. Në vetëm tre lëvizje të bukura, Mazda MX-5 RF ka ndryshuar personalitetin e saj dhe ju ofron një ndjenjë e re. Ju shikoni qiellin e hapur, dëgjoni zhurmën e motorit dhe ajri i pastër mbush bordin e makinës.

Transformim

Nga 0 në kënaqësi të plotë për 13 sekonda

Shkëlqen, me një parakolp të ulët dhe me një mbulesë tërheqëse, Mazda MX-5 RF pëson ndryshim thelbësor në vetëm 13 sekonda.

Transformim 3

3.00 Sek

Kur shtypni komandën e hapjes së tavanit, tingëllon një alarm dhe tavani i pasëm shkëputet dhe lëviz mbrapa. Ajri i lehtë dhe i freskët vërshon në kabinë, ndërsa pjesa e jashtme lëviz brenda.

Transformim 4

7.00 Sek

Panelet e lehta të sipërme të tavanit dhe xhami i pasëm zhvendosen pa problem pas sediljeve. Hapësira e këmbëve nuk preket. Është me të njëjtën madhësi si modeli Soft Top.

Transformim

13.00 Sek

Në fund, tavani I pasëm vendoset përsëri në vendin e tij. Në vetëm tre lëvizje të bukura, Mazda MX-5 RF ka ndryshuar personalitetin e saj dhe ju ofron një ndjenjë e re. Ju shikoni qiellin e hapur, dëgjoni zhurmën e motorit dhe ajri i pastër mbush bordin e makinës.

E dashur nga fansat dhe ekspertët

Mazda MX-5 2020 ka fituar çmime të panumërta gjatë mbretërimit të tij 31-vjeçar mbi kategorinë Roadster - dhe vazhdon ta bëjë këtë. Në vitin 2020 dhe më tej, Mazda MX-5 vazhdon të bëhet gjithnjë e më mirë,  me fokusin e tij tek "" pesha më e lehtë, më shumë fuqi "", e kombinuar me Kodo Design dhe një komoditet befasues.

MË SHUMË SIGURI

Sendet e sigurisë si Smart City Brake Support ju mbajnë të sigurt në çdo udhëtim dhe ju lejojnë të përqendroheni në atë që ka vërtet rëndësi: kënaqësia e drejtimit. Kombinoni këto karakteristika me Paralajmërimin për Nisjen e Korsisë dhe Monitorimin e Vendeve të Verdha – për një eksperiencë të paharrueshme në drejtim.

Më shumë performancë për kënaqësi më të madhe në drejtim

pure power under the bonnet

SKYACTIV-G

Dinamik si kurrë më parë: Një motor i fuqishëm Skyactiv-G jep performancë më të madhe dhe plotëson kërkesat e rrepta të shkarkimeve të EURO 6d-TEMP. Mazda MX-5 2020 paraqet teknologjinë e saj të forcuar Skyactiv

Përjeto Mazda MX-5 RF 2020

Qëndroni në lidhje me MAZDA MX-5 RF

Zbuloni më shumë rreth Mazda MX-5 RF 2020. Përjetoni  vetë me një test drive ose eksploroni broshurat tona. 

Test drive

Rezervoni sot një Test Drive - Kënaqësia e drejtimit është brenda mundësive

Shkarko një broshurë

Shikoni broshurën online.

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.