Mazda3 e gjitha e re

Sportive dhe tërheqëse

Nxisni të gjitha shqisat tuaja vetëm duke e parë

Mazda3 Hatchback ju godet me praninë e saj të fuqishme e tërheqëse si edhe pamjen  e fortë edhe sportive. Ajo është krijuar për t'iu bërë ju sikur jeni duke parë një vepër arti edhe jo thjesht një makinë. Mënyra se si drita kalon nëpërmjet linjave të saj japin përshtypjen se po lëviz makina po lëviz edhe kur është duke qëndruar.

Prezantimi I 100 vjetorit të Mazda3

Ne festojmë njëqind vjetorin tonë me një larmi modelesh të edicionit special që marrin frymëzim nga modeli jonë i parë. Edicioni special i 100-vjetorit të Mazda3 është një festim i Mazda3 aktual dhe Mazda R360 nga i cili mori frymëzim. Fituesi i çmimit World Car Design of the Year sapo u bë edhe më i bukur.

Snowflake White Pearlescent

Një ngjyrë e jashtme që bien ë sy

Për këtë model kemi zgjedhur ngjyrën e jashtme të bukur dhe të ndritshme të bardhë Snowflake White Pearlescent e plotësuar me një të kuqe. Ngjyra e bardhë e trupit vërtet bën drejtësinë e Kodo Design dhe thekson linjat e saj rrjedhëse në mënyrat më të bukura .

Ndërveprim midis të Kuqes dhe të Bardhës

Burgundy Red takon Detajet e Bardha

Një interior, aq i përsosur sa është në Mazda3, por me një bashkëveprim emocionues ngjyrash. Të gjitha duke shijuar bashkëveprimin e guximshëm të ngjyrave të brendshme bardhë e kuq burgundy. Ndërsa e kuqja është ngjyra mbizotëruese e kabinës, ajo shoqërohet me aplikime prej lëkure të pastër në tastierë, pult dhe dyer.

Sedilje Burgundy dhe dysheme Mats

Logoja e 100-vjetorit e stampuar

Sediljet prej lëkure të kuqe Burgundy që janë edhe komode, edhe mahnitëse vizualisht, do ta bëjnë çdo udhëtim një festë. Si një nderim për njëqindvjetorin tonë, mbështetëset e përparme janë të stampuara me logon e 100 vjetorit.

100 VJET MAZDA

Një histori suksesi

Mazda filloi udhëtimin e saj lëvizës 100 vjet më parë si prodhues i produkteve të tapës dhe u përball me sfidat e rindërtimit të kompanisë dhe komunitetit në Hiroshima pas Luftës së Dytë Botërore. Që atëherë, ne jo vetëm që kemi pranuar sfida, por jemi drejtuar prej tyre. Ata kanë përcaktuar qasjen tonë unike ndaj modelit të automjetit dhe performancës, me në qendër drejtuesit e mjetit.

Snowflake White Pearlescent

Një ngjyrë e jashtme që bien ë sy

Për këtë model kemi zgjedhur ngjyrën e jashtme të bukur dhe të ndritshme të bardhë Snowflake White Pearlescent e plotësuar me një të kuqe. Ngjyra e bardhë e trupit vërtet bën drejtësinë e Kodo Design dhe thekson linjat e saj rrjedhëse në mënyrat më të bukura .

Ndërveprim midis të Kuqes dhe të Bardhës

Burgundy Red takon Detajet e Bardha

Një interior, aq i përsosur sa është në Mazda3, por me një bashkëveprim emocionues ngjyrash. Të gjitha duke shijuar bashkëveprimin e guximshëm të ngjyrave të brendshme bardhë e kuq burgundy. Ndërsa e kuqja është ngjyra mbizotëruese e kabinës, ajo shoqërohet me aplikime prej lëkure të pastër në tastierë, pult dhe dyer.

Sedilje Burgundy dhe dysheme Mats

Logoja e 100-vjetorit e stampuar

Sediljet prej lëkure të kuqe Burgundy që janë edhe komode, edhe mahnitëse vizualisht, do ta bëjnë çdo udhëtim një festë. Si një nderim për njëqindvjetorin tonë, mbështetëset e përparme janë të stampuara me logon e 100 vjetorit.

100 VJET MAZDA

Një histori suksesi

Mazda filloi udhëtimin e saj lëvizës 100 vjet më parë si prodhues i produkteve të tapës dhe u përball me sfidat e rindërtimit të kompanisë dhe komunitetit në Hiroshima pas Luftës së Dytë Botërore. Që atëherë, ne jo vetëm që kemi pranuar sfida, por jemi drejtuar prej tyre. Ata kanë përcaktuar qasjen tonë unike ndaj modelit të automjetit dhe performancës, me në qendër drejtuesit e mjetit.
skyactiv-x

Performanca=X pa kompromise

Mazda3 tani është në dispozicion me motorin tonë më të ri Skyactiv-X. Ky motor përdor një nga teknologjitë më të fundit e quajtur "Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI)" i cili djeg më pak karburant se një motor i zakonshëm por duke prodhuar edhe më shumë fuqi. Pse duhet të bësh kompromise kur mund të drejtosh një Skyactiv-X ?

Zbulo më shumë

Më e mira e dy botëve: Skyactiv-X

Deri në 20% më pak konsum dhe 10-30% më shumë fuqi, Skyactiv-X është seria motorike e parë me benzin "Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI)" që ndërthur më të mirën e dy botëve: avantazhet e tekneologjisë së benzinës edhe naftës në një motor të vetëm me përgjigje të menjëhershme, rrotullime të larta dhe fuqi të lartë me vlera konsumi dhe emitimi të ulët

Më shumë informacion

Më shumë rehati

Duke filluar nga dizanji i ri i sediljeve dhe deri tek struktura e shasis e ndërtuar të thiti tronditjet, të gjitha detajet e Mazda3 janë ndërtuar për t'iu bërë ju të ndiheni si në shtëpi. Uluni edhe shijoni udhëtimin tuaj.

Sediljet

Elegant edhe I butë

Ulini edhe shijoni udhëtimin tuaj! Edhe në rrugë të gjata sediljet tona të sapo dizenjuara japin një ndjesi të paimagjinueshme rehatie dhe cilësie. Ti arrin i freskët, i qetë edhe gati për një rrugë tjetër!

Kabina qëndrore

Gjithçka ka të bëj me ty

Mazda3 është ndërtuar rreth jush. Shijoni bukurinë e thjeshtë të kabinës sonë intuitive dhe menjëherë bëhuni "një" me makinën tuaj.

Sistemi NVH-Sound i reduktuar

Tingujt e sotëm

Le të mos vijë asgjë midis jush dhe muzikës suaj. Me NVH të zvogëluar, inxhinierët tanë krijuan një mënyrë për të krijuar një hapësirë qetësie në kabinë. Në këtë mënyrë ju mund të përqendroheni plotësisht në muzikën tuaj të preferuar përmes sistemit të ri audio BOSE.

Strutkura e shasis

Qetësi e jashtëzakonshme

Drejtim i rehatshëm, udhëtim I qetë dhe pa mundim. Struktura e shasis Skyactiv thith të gjitha dridhjet përpara se ju ti vini re.

Sediljet

Elegant edhe I butë

Ulini edhe shijoni udhëtimin tuaj! Edhe në rrugë të gjata sediljet tona të sapo dizenjuara japin një ndjesi të paimagjinueshme rehatie dhe cilësie. Ti arrin i freskët, i qetë edhe gati për një rrugë tjetër!

Kabina qëndrore

Gjithçka ka të bëj me ty

Mazda3 është ndërtuar rreth jush. Shijoni bukurinë e thjeshtë të kabinës sonë intuitive dhe menjëherë bëhuni "një" me makinën tuaj.

Sistemi NVH-Sound i reduktuar

Tingujt e sotëm

Le të mos vijë asgjë midis jush dhe muzikës suaj. Me NVH të zvogëluar, inxhinierët tanë krijuan një mënyrë për të krijuar një hapësirë qetësie në kabinë. Në këtë mënyrë ju mund të përqendroheni plotësisht në muzikën tuaj të preferuar përmes sistemit të ri audio BOSE.

Strutkura e shasis

Qetësi e jashtëzakonshme

Drejtim i rehatshëm, udhëtim I qetë dhe pa mundim. Struktura e shasis Skyactiv thith të gjitha dridhjet përpara se ju ti vini re.

Krijuar si një ndjenjë

Ajo gjë që i ndan dizenjuesit tanë nga mjeshtrat e punimit është fiksimi i tyre për të gjetur formën përfundimtare të bukurisë. Duke përdorur duart e tyre, ata skalitin me argjilë për të gjetur format, strukturat edhe teksturat që sjellin bukurin në jetë. Kjo është një makinë, brenda edhe jashtë, e cila nxit të gjitha shqisat tuaja.

Ndërtuar për të kënaqur

exterior

Ti dhe Mazda3. Një përputhje perfekte. Pamja e fuqishme edhe sportive përmirësohet në vazhdimësi nga reflketimet në pjesët anësore të trupit, duke dhën një shprehi gjallërie.

Filozofia e Bukurisë

Interior

Një pjesë e brendshme që është skulpturuar me pasion për të rritur komoditetin dhe elegancën. Estetika jonë e reduktuar japoneze krijon një harmoni të vërtetë midis jush dhe makinës suaj.

Ndërtuar për të kënaqur

exterior

Ti dhe Mazda3. Një përputhje perfekte. Pamja e fuqishme edhe sportive përmirësohet në vazhdimësi nga reflketimet në pjesët anësore të trupit, duke dhën një shprehi gjallërie.

Filozofia e Bukurisë

Interior

Një pjesë e brendshme që është skulpturuar me pasion për të rritur komoditetin dhe elegancën. Estetika jonë e reduktuar japoneze krijon një harmoni të vërtetë midis jush dhe makinës suaj.

Merr Mazda3 tuaj me një nga motorët e mëposhtëm

skyactiv-x

Zbuloni sesi teknologjia jonë inovative ofron më shumë energji nga më pak karburant.

skyactiv-g

Bëni veten të njohur me gjeneratën e fundit dh variantet  e motorit tonë të njohur Skyactiv-G.

skyactiv-d

Shikoni variantet e motorit tonë Skyactiv-D edhe zbulo standarter e reja të efiçensës

Mbështëtje kur duhet

Falë teknologjive tona të sigurisë "I-Activsense" ti thjesht shijon udhëtimin e rradhëse me Mazdan3 e re duke ditur që pasagjerët tuaj janë rehat edhe të sigurtë. Sistemet si "Cruising" dhe "Traffic Support (CTS)" ndihmojnë që të identifikoni më mirë rreziqet e mundshme dhe të parandaloni përplasjet. Ndjehuni të lidhur me Mazda tuaj dhe gjërat që ju rrethojnë si asnjëherë më parë.

AWP me kontroll G-Vectoring

Eksperiencë e sigurtë drejtimi

All-Wheel-Drive sigurohet që të mos humbni kontrollin në një rrugë të rrëshqitshme.

front cross traffic alert (fcta)

Sigurita e para

Aleanca Front Traffic Alert ju paralajmëron për makina që mund të parakalojnë nëpërmjet pikave tuaja të verbra edhe ndihmon në parandalimin e aksidentet

Monitorimi i drejtuesit

Merr pushim!

Pas një makine të gjatë do të filloni të ndiheni të lodhur dhe vëmendja juaj do të ulet. Sistemi i Monitorimit të Shoferit ju kujton të bëni një pushim kur është e nevojshme.

cruising and traffic support (cts)

Kujdes përpara se të veproni

The Cruising and Traffic Support ju paralajmëron nëse automjeti para jush ka një shpejtësi shumë më të ulët se ju. Kjo ju ndihmon për të parandaluar përplasjet e pasme.

AWP me kontroll G-Vectoring

Eksperiencë e sigurtë drejtimi

All-Wheel-Drive sigurohet që të mos humbni kontrollin në një rrugë të rrëshqitshme.

front cross traffic alert (fcta)

Sigurita e para

Aleanca Front Traffic Alert ju paralajmëron për makina që mund të parakalojnë nëpërmjet pikave tuaja të verbra edhe ndihmon në parandalimin e aksidentet

Monitorimi i drejtuesit

Merr pushim!

Pas një makine të gjatë do të filloni të ndiheni të lodhur dhe vëmendja juaj do të ulet. Sistemi i Monitorimit të Shoferit ju kujton të bëni një pushim kur është e nevojshme.

cruising and traffic support (cts)

Kujdes përpara se të veproni

The Cruising and Traffic Support ju paralajmëron nëse automjeti para jush ka një shpejtësi shumë më të ulët se ju. Kjo ju ndihmon për të parandaluar përplasjet e pasme.

Përkufizimi i pastër i tingullit

Drejtimi ju frymëzon në Mazda3 Gjithë të Re përmes artit të tingullit. Bose dhe Mazda bashkëpunuan ngushtë së bashku për të studiuar se si fizika dhe emocioni njerëzor mund të lidhen me forcë për t'ju dhuruar një kënaqësi më të fortë të muzikës. Të integruar thellësisht në makinë, sistemi i tingullit pozicionon folësit në mënyrë optimale dhe përmban Bassmatch për ndikim të jashtëzakonshëm të basit.

Ndiej më shumë

Dizanji i tingullit

Aty ku pozicionohen folësit ka një ndikim të madh në tingull dhe në atë që ndjeni. Duke përdorur hulumtime psiko-akustike dhe eksperimentim të zellshëm, ne përdorëm një mendim inovativ për të krijuar një sistem audio që mundëson një përvojë të këndshme dëgjimi që ju tërheq vërtet.

Qartësi e paparë

Woofers

Ne vendosim altoparlantë bas në qoshe, jo në dyer, për të rritur rritjen e performancës së tingullit me frekuencë të ulët dhe për të zvogëluar dridhjen, gumëzhitjen dhe thithjen. Tingulli është i freskët, i qartë dhe mund ta ktheni atë në përmbajtjen e zemrës suaj.

Profound Bass

Thellësi

Një altoparlant i pasmë i fshehtë i fshehtë i inteligjencës shton frekuenca shtesë të ulëta për të thelluar përvojën e thellë të basit

Personalizoje atë

Muzika sipas jush

Cilësimet e përshtatshme ju lejojnë të rregulloni tingullin derisa të jetë e përsosur për ju, nga një përvojë e gjerë, gjithëpërfshirëse në një tingull në një sallë koncertesh ose përpara dhe drejtpërdrejt si në një dhomë kontrolli në studio regjistrimi. Sistemi ynë rrotullohet rreth veçorisë më të përparuar të makinës - ju.

Ndiej më shumë

Dizanji i tingullit

Aty ku pozicionohen folësit ka një ndikim të madh në tingull dhe në atë që ndjeni. Duke përdorur hulumtime psiko-akustike dhe eksperimentim të zellshëm, ne përdorëm një mendim inovativ për të krijuar një sistem audio që mundëson një përvojë të këndshme dëgjimi që ju tërheq vërtet.

Qartësi e paparë

Woofers

Ne vendosim altoparlantë bas në qoshe, jo në dyer, për të rritur rritjen e performancës së tingullit me frekuencë të ulët dhe për të zvogëluar dridhjen, gumëzhitjen dhe thithjen. Tingulli është i freskët, i qartë dhe mund ta ktheni atë në përmbajtjen e zemrës suaj.

Profound Bass

Thellësi

Një altoparlant i pasmë i fshehtë i fshehtë i inteligjencës shton frekuenca shtesë të ulëta për të thelluar përvojën e thellë të basit

Personalizoje atë

Muzika sipas jush

Cilësimet e përshtatshme ju lejojnë të rregulloni tingullin derisa të jetë e përsosur për ju, nga një përvojë e gjerë, gjithëpërfshirëse në një tingull në një sallë koncertesh ose përpara dhe drejtpërdrejt si në një dhomë kontrolli në studio regjistrimi. Sistemi ynë rrotullohet rreth veçorisë më të përparuar të makinës - ju.
Motorët Skyactiv

Falë tekneologjisë inovative dhe të përgjegjshme të motorit Mazda, ti mund të sikosh i sigurtë drejt të ardhmes. Motorët tanë përputhen me standartet si EURO 6d-Temp e cila pritet të hyjë në fuqi në vitin 2019. Kjo tekneologji vjen si standarte.

Motorët Skyactiv

Dizenjuar për të dhënë kënaqësi të paparë drejtimi

Kontrolli qëndror

Kur keni nevojë për informacion, është aty ku ju e dëshironi. Përmirësimi i sapo shtuar është ekrani qendror me ekran të gjerë 22cm. Ai ofron një operim të thjeshtëzuar i cili kërkon vetëm përdorimin e kontrollit qëndror, ekranit qendror të përmirësuar dhe përmban një sistem të ri udhëzues intuitiv duke suportuar një komandë të lehtë. 

Kontrolli qëndror

Kontroll i lehtë, intuitiv i shumë funksioneve

Drejtim i sigurtë

Kur drejtoni Mazda3, grupi ynë i teknologjive të sigurisë i-ACTIVSENSE ju jep mbrojtje të gjithanshme. Një nga karakteristikat është sistemi ynë i "Smart City Brake Support (SCBS)" përdor sensorë për të monitoruar vazhdimisht shpejtësinë midis jush dhe pengesat përpara dhe distancën mbyllëse.

Drejtim i sigurtë

Opsione të përparuara të sigurisë për mbrojtje maksimale

Lidhshmëria

Lidhuni me lehtësi me botën tuaj dhe qëndroni të përqendruar në kënaqësinë e drejtimit së makinës me "Mazda Connect", sistemi jonë informues me sistemin e tingujve sublim  Bose ku përfshihen 12 altoparlantë. Tani me manualin dixhital të pronarit ju lejoheni të konfirmoni çdo informacion të dëshiruar në ekranin e ri qëndror.

Lidhshmëria

Qëndroni në lidhje perfkete me botën tënde

MAZDA3 është vlerësuar me çmimin World Car Design of The Year

Mazda3 ka fituar çmimin World Design of the Year 2020 , një nga kategoritë e veçanta të World Car Awards (WCA).

Oferta të reja për Mazda3 Hatchback

Shikoni ofertat edhe eksploroni opsionet tuaja financiare

Uluni pas timonit

Test drive the All-New  Mazdi3  and see what makes it special

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.