SUV -i perfekt për familjen tuaj

MAZDA CX-5 2022

Gati për çdo rrugë që ju zgjidhni

Një bukuri e pastër brenda dhe jashtë, me hapësirë të mjaftueshme për të gjithë familjen tuaj dhe dinamikë të shkëlqyer drejtimi. Kudo që të udhëtoni, Mazda CX-5 është gati të bashkohet në aventurën tuaj. Tani i disponueshëm në tre versione speciale me karakteristika individuale të dizajnit të brendshëm dhe të jashtëm që pështaten me stilin e jetës tuaj. 

Më mbaj të informuar
Projektuar për t’ju impresionuar

Dizajni inovativ i KODO inspiron drejtuesin brenda jush sa herë që e shihni. Çdo detaj nxjerr në pah ndjenjën e fuqisë dhe komfortit - duke ju ftuar të vendoseni pas timonit dhe të drejtoni.

Më shumë komfort

Mirësevini në një vend ambient relaksi. Një interior më i qetë që nuk përcjell zhurmën e rrugës, ndërsa dizajni i ngjyrave dhe niveli i lartë i mjeshtërisë japoneze kontribuojnë në një ndjenjë paqeje mendore.

Një eksperiencë unike në drejtim

Shijoni drejtimin pa asnjë kompromis. MAZDA Intelligent Drive Select dhe Off-road Mode e bëjnë çdo sfidë të ndihet si një aventurë argëtuese, ndërsa trajtimi dhe stabiliteti inovativ rrisin pasionin tuaj për drejtim në çdo situatë.

E ndërtuar për t'ju përshtatur stilit të jetës tuaj

Reflektim i stilit dhe elegancës

Pjesa e jashtme e rafinuar dhe elegante e sjell modelin KODO në nivelin tjetër, duke e bërë Mazda CX-5 High+ 2022 të karakterizohet nga një dizajn unik. Interiori i pasur ju ofron qetësi dhe komoditet falë hapësirës dhe përmasave të përshtatshme për çdo aventurë me familjen tuaj.

 

Sedilje lëkure Deep Red Nappa

Ndjenja e komfortit që ofron lëkura Nappa, ngjyra sensuale dhe cilësia e dekorimit janë të gjitha të vendosura për t'ju frymëzuar.

 

Parakolpi i poshtëm me ngjyra

Parakolpi me ngjyrë të re së bashku me disqet e rrotave, dritat, dhe grilën e përparme - plotësojnë në mënyrë perfekte bukurinë e dizajnit KODO.

 

Hapësirë e mjaftueshme për të gjithë

Edhe udhëtimet e gjata do të kthehen në një aventurë argëtuese për të gjithë familjen, me hapësirë të mjaftueshme për të gjithë që të kenë mundësi të relaksohen dhe të shijojnë udhëtimin.

Kërko më shumë informacion / Më mbaj të informuar

Duke plotësuar këtë formular, ne do të përcjellim kërkesën tuaj. Më pas ata do të jenë në kontakt për të diskutuar informacionin dhe kërkesën tuaj për Mazda CX-5 2022.

Kontaktoni

Performancë dinamike, më shumë argëtim në drejtim

Shoqëruesi perfekt për ata që jetojnë për pasionet e tyre. Një pamje e rafinuar, më sportive, e kompletuar nga dizajni i jashtëm elegant i zi i përfunduar me linja të kuqe dhe aftësi të shkëlqyera drejtimi, i japin Mazda CX-5 Sport 2022 shkathtësinë që ju nevojitet për të shijuar plotësisht drejtimin në çdo situatë.

 

Detajet e dizajnit të jashtëm

Parakolp i ri, grilat dhe nënshkrimi i Mazda në ngjyrë të zezë i japin dizajnit KODO një pamje të re dhe një atmosferë dinamike - duke e bërë Mazda CX -5 Sport 2022 të duket mirë kudo që të udhëtoni.

 

Një pamje sportive

Dizajni i përgjithshëm i ridizenjuar pasqyrojnë aftësitë sportive të 2022 Mazda CX-5.

 

Sedilje prej lëkure të zezë

Sediljet prej lëkure të zezë në kombinim me qepjet e kuqe plotësojnë në mënyrë elegante interiorin e punuar me shumë kujdes.

Kërko më shumë informacion / Më mbaj të informuar

Duke plotësuar këtë formë, ne do të përcjellim kërkesën tuaj. Do të jemi në kontakt për të diskutuar informacionin dhe kërkesën tuaj për Mazda CX-5 2022.

Contact us