MAZDA CX-5

Zbulo me shume

Crossover kompakt i gjeneratës tjetër.

Përmasa më të vogla, më shumë liri

Zbulo

SUV -i perfekt për familjen tuaj

MAZDA CX-5

http://mazda.al/mazda-cx5-2022#active

Mazda3

2020 World Car Design of the Year

Aventura fantastike fillojnë këtu

Zbuloni stilin, teknologjinë inovative dhe shpirtin e skalitur në çdo model të Mazda. Makinat tona janë më shumë sesa thjesht të shkosh nga pika A në B, ato janë të dizenjuara për t’ju ofruar kënaqësi në drejtim. Zbuloni se çfarë përfaqëson Mazda dhe çfarë na bën unikë.

E gjitha e re, e gjitha elektrike, e gjitha Mazda

Bëhu i pari që do të zbulosh për automjetin tonë të ardhshëm tërësisht elektrik, që do të prezantohet në Tokyo Motor Show 2019.

SKYACTIV-X

Zbuloni sesi motori ynë i teknologjise se avancuar prodhon me shume fuqi me më pak karburant dhe më pak emetime gazesh.

MAZDA CX-5

Njëkoncept i ri i kënaqësisë në drejtim

MAZDA CX-30 VERSIONI KOMPLET I RI

Kompakte në pjesën e jashtme dhe e gjerë nga brenda

REGJISTROHU PER ABONIM

Vendos detajet e kontaktit tuaj për të marrë të rejat e fundit nga Mazda. Ju do të merrni një newsletter me lajmet e fundit dhe ofertat aktuale.

SUBSCRIBE

kenaqesi e pafundme ne ngarje

mazda 6 e re

zbuloni me shume

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.