all-new mazda3 sedan

shkëlqen, e rafinuar dhe elegante

cilësi e sofistukuar, brenda dhe jashtë

Mazda3 e re Sedan  ju ngjall  ndjenjën e elegancës dhe përsosjes. Ne krijuam një trup të hijshëm dhe të rafinuar me një stil të freskët dhe të pastër duke përdorur Kodo Design dhe Technologies Advanced Skyactiv.

x= performancë pa kompromis

skyactiv-x

Mazda3 tani është në dispozicion me përparimin tonë me motor Skyactiv-X. Ajo përdor një teknologji të parë botërore të quajtur Spark Contrelled Compression Ignition (SPCCI) e cila djeg më pak karburant sesa një motor me benzinë ​​konvencionale, por bën më shumë fuqi. Prodhon më pak emisione, por siguron performancë më të mirë sesa një motor i rregullt benzine. Pse kompromisi kur mund ta drejtosh Skyactiv-X?

Zbulo më shumë

më e mira e të dyja botëve : skyactiv-x

Deri në 20% konsum më të ulët dhe 10 deri 30% më shumë çift rrotullues. Skyactiv-X është motori i parë me benzinë serik me Ndezje të Kontrollit të Kontrolluar me Shkëndijë (SPCCI) që ndërthur më të mirët nga të dy botët: Përparësitë e teknologjisë së benzinës dhe naftë në një motor me përgjigje të menjëhershme, çift rrotullues të lartë dhe përparim linear të energjisë në numrin e lartë të revolucion me konsum të ulët të karburantit dhe vlera të emisioneve.

Zbulo më shumë

Projektuar për komfort

Nga sediljet e sapo dizenjuara në një strukturë shasi thithëse të çdo dridhjeje. Çdo detaj i Mazda3 tërësisht i ri është krijuar për t'ju bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Zini një vend dhe shijoni udhëtimin tuaj.

Vende

Të holla dhe të buta

Zini një vend dhe shijoni udhëtimin tuaj! Edhe në udhëtime të gjata sediljet tona të sapo dizenjuara japin një ndjenjë të jashtëzakonshme komoditeti dhe cilësie. Ju mbërrini të relaksuar dhe të gatshëm për çdo gjë!

kabina në fokus qënie njerëzore

gjithçka është për ju

Mazda3 e re është ndërtuar rreth jush. Shijoni bukurinë e thjeshtë të kabinës sonë intuitive dhe menjëherë bëheni "një" me makinën tuaj.

sistemi i redukuar i zërit -nvh

zëri i sotëm

Le të mos vijë asgjë midis jush dhe muzikës suaj. Me NVH të zvogëluar, inxhinierët tanë krijuan një mënyrë për të krijuar një hapësirë qetësie në kabinë. Në këtë mënyrë ju mund të përqendroheni plotësisht në muzikën tuaj të preferuar përmes sistemit të ri audio BOSE.

struktura e shasisë

qetësi totale

Drejtim i rehatshëm, udhëtim i relaksuar. Qetë dhe pa mundim! Struktura Skyactiv-chassis thith dridhjet edhe para se të vëreni.

Vende

Të holla dhe të buta

Zini një vend dhe shijoni udhëtimin tuaj! Edhe në udhëtime të gjata sediljet tona të sapo dizenjuara japin një ndjenjë të jashtëzakonshme komoditeti dhe cilësie. Ju mbërrini të relaksuar dhe të gatshëm për çdo gjë!

kabina në fokus qënie njerëzore

gjithçka është për ju

Mazda3 e re është ndërtuar rreth jush. Shijoni bukurinë e thjeshtë të kabinës sonë intuitive dhe menjëherë bëheni "një" me makinën tuaj.

sistemi i redukuar i zërit -nvh

zëri i sotëm

Le të mos vijë asgjë midis jush dhe muzikës suaj. Me NVH të zvogëluar, inxhinierët tanë krijuan një mënyrë për të krijuar një hapësirë qetësie në kabinë. Në këtë mënyrë ju mund të përqendroheni plotësisht në muzikën tuaj të preferuar përmes sistemit të ri audio BOSE.

struktura e shasisë

qetësi totale

Drejtim i rehatshëm, udhëtim i relaksuar. Qetë dhe pa mundim! Struktura Skyactiv-chassis thith dridhjet edhe para se të vëreni.

projektuar për tju dhuruar emocione

Ajo që i veçon disenjuesit tanë dhe zejtarët mjeshtër është mania e tyre për të gjetur formën përfundimtare të bukurisë. Duke përdorur duart e tyre, ata skaliten me argjilë për të gjetur forma, forma dhe tekstile që sjellin bukuri në jetë. Kjo është një makinë, brenda dhe jashtë, që ngre lart të gjitha shqisat tuaja.

ndërtuar për të kënaqur

pamja e jashtme

Mazda3 e re Sedan lë një përshtypje elegante dhe të sofistikuar kudo që shkon. Profili i rrjedhshëm dhe i këndshëm thekson bukurinë e thjeshtë të Kodo Design tonë.

filozofia e bukurisë

pamja e brendshme

Një pamje e brendshme që është skulpturuar me pasion për të rritur komoditetin dhe elegancën. Estetika jonë e reduktuar japoneze krijon një harmoni të vërtetë midis jush dhe makinës suaj.

ndërtuar për të kënaqur

pamja e jashtme

Mazda3 e re Sedan lë një përshtypje elegante dhe të sofistikuar kudo që shkon. Profili i rrjedhshëm dhe i këndshëm thekson bukurinë e thjeshtë të Kodo Design tonë.

filozofia e bukurisë

pamja e brendshme

Një pamje e brendshme që është skulpturuar me pasion për të rritur komoditetin dhe elegancën. Estetika jonë e reduktuar japoneze krijon një harmoni të vërtetë midis jush dhe makinës suaj.

zgjidhni mazda 3 me motorin tuaj të preferuar

skyactiv-x

Zbuloni sesi teknologjia jonë inovative ofron më shumë energji nga më pak karburant.

skyactiv-g

Bëni veten të njohur me gjeneratën e fundit dh variantet  e motorit tonë të njohur Skyactiv-G.

skyactiv-d

Shikoni variantet e motorit tonë Skyactiv-D edhe zbulo standarter e reja të efiçensës

mbështetje kur është e nevojshme

Falë teknologjive tona të sigurisë i-ACTIVSENSE, thjesht mund të shijoni udhëtimin tuaj të radhës në Mazda3 të re, duke ditur që pasagjerët tuaj janë të sigurt dhe të rehatshëm. Sisteme si Cruising dhe Traffic Support (CTS) ju ndihmojnë të identifikoni më mirë rreziqet e mundshme dhe të parandaloni përplasjet. Ndjeheni të lidhur me Mazda-në dhe rrethinën tuaj si kurrë më parë.

awd me kontroll g-vectoring

përvojë e sigurt e drejtimit

All-Wheel-Drive sigurohet që të mos humbni kontrollin në një rrugë të rrëshqitshme.

Front Cross Traffic Alert (FCTA)

SIGURIA E PARA

Front Cross Traffic Alert ju paralajmëron për kalimin e makinave në pika të verbra dhe ndihmon në parandalimin e aksidenteve.

monitorimi i drejtuesit

bëj pushim!

Pas një rruge të gjatë do të filloni të ndiheni të lodhur dhe vëmendja juaj do të ulet. Sistemi i Monitorimit të Shoferit ju kujton të bëni një pushim kur është e nevojshme.

cruising and traffic support (cts)

vëzhgo para se ta bësh

Ndihma për Cruising dhe Trafiku ju paralajmëron nëse automjeti para jush ka një shpejtësi shumë më të ulët. Kjo ju ndihmon për të parandaluar përplasjet e pasme.

awd me kontroll g-vectoring

përvojë e sigurt e drejtimit

All-Wheel-Drive sigurohet që të mos humbni kontrollin në një rrugë të rrëshqitshme.

Front Cross Traffic Alert (FCTA)

SIGURIA E PARA

Front Cross Traffic Alert ju paralajmëron për kalimin e makinave në pika të verbra dhe ndihmon në parandalimin e aksidenteve.

monitorimi i drejtuesit

bëj pushim!

Pas një rruge të gjatë do të filloni të ndiheni të lodhur dhe vëmendja juaj do të ulet. Sistemi i Monitorimit të Shoferit ju kujton të bëni një pushim kur është e nevojshme.

cruising and traffic support (cts)

vëzhgo para se ta bësh

Ndihma për Cruising dhe Trafiku ju paralajmëron nëse automjeti para jush ka një shpejtësi shumë më të ulët. Kjo ju ndihmon për të parandaluar përplasjet e pasme.

përkufizimi më i pastër i tingullit

Vozitja ju frymëzon në Mazda3 Gjithë të Re përmes artit të tingullit. Bose dhe Mazda bashkëpunuan ngushtë së bashku për të studiuar se si fizika dhe emocioni njerëzor mund të lidhen me forcë për t'ju dhuruar një kënaqësi më të fortë të muzikës. Të integruar thellësisht në makinë, sistemi i tingullit pozicionon folësit në mënyrë optimale dhe përmban Bassmatch për ndikim të jashtëzakonshëm të basit.

ndjej më shumë

dizajni i tingujve

Aty ku pozicionohen bokset ka një ndikim të madh në tingull dhe në atë që ndjeni. Duke përdorur hulumtime psiko-akustike dhe eksperimentim të zellshëm, ne përdorëm një mendim inovativ për të krijuar një sistem audio që mundëson një përvojë të këndshme dëgjimi që ju tërheq vërtet.

qartësi e pastër

altoparlantë

Ne vendosim altoparlantë bass në qoshe, jo në dyer, për të rritur rritjen e performancës së tingullit me frekuencë të ulët dhe për të zvogëluar dridhjen, gumëzhitjen dhe thithjen. Tingulli është i freskët, i qartë dhe mund ta ktheni atë në përmbajtjen e zemrës suaj.

bass i thellë

thellësi

Një altoparlant i pasmë i fshehtë i aftë shton frekuenca shtesë ekstra të ulëta për të thelluar përvojën e thellë të basit

personalizoje atë

muzika në rrugën tuaj

" Cilësimet e përshtatshme ju lejojnë të rregulloni tingullin derisa të jetë e përsosur për ju, nga një përvojë e gjerë, gjithëpërfshirëse në një tingull në një sallë koncertesh ose përpara dhe drejtpërdrejt si në një dhomë kontrolli në studio regjistrimi. Sistemi ynë rrotullohet rreth veçorisë më të përparuar të makinës."

ndjej më shumë

dizajni i tingujve

Aty ku pozicionohen bokset ka një ndikim të madh në tingull dhe në atë që ndjeni. Duke përdorur hulumtime psiko-akustike dhe eksperimentim të zellshëm, ne përdorëm një mendim inovativ për të krijuar një sistem audio që mundëson një përvojë të këndshme dëgjimi që ju tërheq vërtet.

qartësi e pastër

altoparlantë

Ne vendosim altoparlantë bass në qoshe, jo në dyer, për të rritur rritjen e performancës së tingullit me frekuencë të ulët dhe për të zvogëluar dridhjen, gumëzhitjen dhe thithjen. Tingulli është i freskët, i qartë dhe mund ta ktheni atë në përmbajtjen e zemrës suaj.

bass i thellë

thellësi

Një altoparlant i pasmë i fshehtë i aftë shton frekuenca shtesë ekstra të ulëta për të thelluar përvojën e thellë të basit

personalizoje atë

muzika në rrugën tuaj

" Cilësimet e përshtatshme ju lejojnë të rregulloni tingullin derisa të jetë e përsosur për ju, nga një përvojë e gjerë, gjithëpërfshirëse në një tingull në një sallë koncertesh ose përpara dhe drejtpërdrejt si në një dhomë kontrolli në studio regjistrimi. Sistemi ynë rrotullohet rreth veçorisë më të përparuar të makinës."
Motorët Skyactiv

Falë tekneologjisë inovative dhe të përgjegjshme të motorit Mazda, ti mund të sikosh i sigurtë drejt të ardhmes. Motorët tanë përputhen me standartet si EURO 6d-Temp e cila pritet të hyjë në fuqi në vitin 2019. Kjo tekneologji vjen si standarte.

Motorët Skyactiv

Dizenjuar për të dhënë kënaqësi të paparë drejtimi

Kontrolli qëndror

Kur keni nevojë për informacion, është aty ku ju e dëshironi. Përmirësimi i sapo shtuar është ekrani qendror me ekran të gjerë 22cm. Ai ofron një operim të thjeshtëzuar i cili kërkon vetëm përdorimin e kontrollit qëndror, ekranit qendror të përmirësuar dhe përmban një sistem të ri udhëzues intuitiv duke suportuar një komandë të lehtë. 

Kontrolli qëndror

Kontroll i lehtë, intuitiv i shumë funksioneve

Drejtim i sigurtë

Kur drejtoni Mazda3, grupi ynë i teknologjive të sigurisë i-ACTIVSENSE ju jep mbrojtje të gjithanshme. Një nga karakteristikat është sistemi ynë i "Smart City Brake Support (SCBS)" përdor sensorë për të monitoruar vazhdimisht shpejtësinë midis jush dhe pengesat përpara dhe distancën mbyllëse.

Drejtim i sigurtë

Opsione të përparuara të sigurisë për mbrojtje maksimale

Lidhshmëria

Lidhuni me lehtësi me botën tuaj dhe qëndroni të përqendruar në kënaqësinë e drejtimit së makinës me "Mazda Connect", sistemi jonë informues me sistemin e tingujve sublim  Bose ku përfshihen 12 altoparlantë. Tani me manualin dixhital të pronarit ju lejoheni të konfirmoni çdo informacion të dëshiruar në ekranin e ri qëndror.

Lidhshmëria

Qëndroni në lidhje perfkete me botën tënde

MAZDA3 është vlerësuar me çmimin World Car Design of The Year

Mazda3 ka fituar çmimin World Design of the Year 2020 , një nga kategoritë e veçanta të World Car Awards (WCA).

oferta të reja për modelin mazda 3 hatchback

Shikoni ofertat dhe eksploroni opsionet tuaja të financimit

vendosuni pas timonit

Vini në provë Mazda3 Hatchback dhe të shihni se çfarë e bën atë të veçantë

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.

Emocionet më të bukura në drejtim

Mazda3 Sedan 2021