Përkufizimi i ri i kënaqësisë

mazda cx-5

Më shumë entuziazëm nga të gjithë

Komoditet dhe siguri e shtuar

Mazda CX-5 2020 kombinon inxhinierinë më të fundit në performancën rrugore me dizajnin e brendshëm të rafinuar dhe lidhjen dixhitale. Modeli i fundit ofron një përvojë të përmirësuar të drejtimit për më shumë entuziazëm kur ju dëshironi - dhe më shumë komoditet dhe siguri gjatë gjithë kohës.

Specifikat dhe çmimi

Mundësi për përmirësim - Fuqi në tërheqje

Tërheqja e Mazda CX-5 2020 rritet nga qasja e tij shtrirë në komfort, siguri dhe performancë. Kjo përfshin rritjen e kapacitetit në bagazh në 506 litra. Kur ngarkesa është gjithçka që mbani, thjesht palosni ulëset për 1,620 litra hapësirë. Dhe fuqia mbresëlënëse e CX-5 2020 ju lejon të tërhiqni lehtë deri në 2,100 kg. Kështu ju me të vërtetë mund t’i merrni të gjitha me vete

2.100

kg

Kapaciteti i tërheqjes 

506

liters

Volumi Cargo (Sediljet Lart)

1.620

liters

Volumi Cargo (Sediljet Poshtë)

Më shumë hapësirë

Më shumë hapësirë për ju dhe deri në 1,620 litra vëllim ngarkese

Performancë Dinamike

Kontroll i shkëlqyeshëm

Komfort në rrugë

Sedilje të përmirësuara për një udhëtim të shkëlqyeshëm

All-Wheel Drive dhe G-Vectoring Control Plus

Gati dhe për Off-Road

Sistemi inteligjent AWD i Mazda maksimizon ekonominë e karburantit dhe parandalon rrëshqitjen duke dërguar momentin e duhur në vendin e duhur në kohën e duhur. G-Vectoring Control Plus gjithashtu përmirëson reagimin dhe qëndrueshmërinë e automjetit në përputhje me synimet e drejtuesit për kontroll të përmirësuar në kthesa

Ski

Duaj mëngjeset e hershme

07:00. Drejtohuni për shpatet dhe vazhdoni të ngjiteni. Motori inteligjent "i-Activ" i Mazda me "All-Wheel Drive" ju jep kontroll të pafundëm. Do të dëshironi të zbrisni malin dhe ta bëni përsëri e përsëri.

Udhëtim me biçiklet

Kthesat e përdredhura jan një emocion

15:00. Të gjithë janë duke buzëqeshur kur ju jeni duke u kthyer sepse makina vështirë se rrëshqet dhe drejtimi është i parashikueshëm, falë kontrollit tonë të përmirësuar "G-Vectoring". Si thoni për një udhëtim me biçikletë për në shtëpi?

Noto

Udhëtimet e gjata ndihet të shkurtra

19:00. Të gjithë ndjehen të pushuar dhe energjikë. Përmirësimet në sistemin e shasive dhe suspensioneve duke përdorur kërkimet tona më të fundit se si njerëzit ngasin makinën për të rritur kënaqësinë dhe lidhjen e "Jinba Ittai" që ndihen me makinën. Koha për të notuar?

Arrij me një buzëqeshje

22:00. Ku shkoi dita? Kënaqësia e drejtimit të qetë të makinës Mazda CX-5 dhe atmosfera e rehatshme e brendshme e bëjnë atë shoqëruesin tuaj më të mirë të udhëtimit. Dëshironi një udhëtim tjetër nesër?

Ski

Duaj mëngjeset e hershme

07:00. Drejtohuni për shpatet dhe vazhdoni të ngjiteni. Motori inteligjent "i-Activ" i Mazda me "All-Wheel Drive" ju jep kontroll të pafundëm. Do të dëshironi të zbrisni malin dhe ta bëni përsëri e përsëri.

Udhëtim me biçiklet

Kthesat e përdredhura jan një emocion

15:00. Të gjithë janë duke buzëqeshur kur ju jeni duke u kthyer sepse makina vështirë se rrëshqet dhe drejtimi është i parashikueshëm, falë kontrollit tonë të përmirësuar "G-Vectoring". Si thoni për një udhëtim me biçikletë për në shtëpi?

Noto

Udhëtimet e gjata ndihet të shkurtra

19:00. Të gjithë ndjehen të pushuar dhe energjikë. Përmirësimet në sistemin e shasive dhe suspensioneve duke përdorur kërkimet tona më të fundit se si njerëzit ngasin makinën për të rritur kënaqësinë dhe lidhjen e "Jinba Ittai" që ndihen me makinën. Koha për të notuar?

Arrij me një buzëqeshje

22:00. Ku shkoi dita? Kënaqësia e drejtimit të qetë të makinës Mazda CX-5 dhe atmosfera e rehatshme e brendshme e bëjnë atë shoqëruesin tuaj më të mirë të udhëtimit. Dëshironi një udhëtim tjetër nesër?

Të drejtosh është të besosh

Vendosuni pas timonit të Mazda CX-5 2020 për të provuar një nivel tjetër të komfortit dhe argëtimit - falë përmirësimeve të shumta në kabinë dhe dinamikës së zgjeruar të drejtimit. Më e mprehtë dhe më emocionuese për të drejtuar se kurrë më parë.

Vendosu pas timonit

Rehati

Niveli maksimal i rehatisë personale

Sedilet tona të skalitura prej lëkure "Nappa" janë jo vetëm luksoze, por ato janë përmirësuar dhe pajisur me një sistem inovativ ventilimi për t'ju mbajtur ju dhe pasagjerët tuaj të freskët edhe në ditët më të nxehta. Cilidoo qoftë moti, gjithmonë do të kënaqeni me udhëtimin.

Interior luksoz

Mazda CX-5 është SUV i madhësisë së mesme, i sofistikuar brenda dhe jashtë. Kabina ju rrethon në luks dhe përsosje në çdo detaj të dizanjit "Kodo", nga veshje me dërrasa të bukura deri tek sediljett e buta të lëkurës "Nappa". Shtë një vend që është vështirë të lihet.

Qetësi

Ndihu I qetë por energjik

Me aerodinamikë të përmirësuar dhe izolim për të mbajtur zhurmën jashtë, miqtë dhe familja do të shohin që pjesa e pasme është po aq e rehatshme sa edhe pozicioni drejtuesit. Sedilja, pedalet, kontrollet dhe timoni ju japin pozicionin e përkryer të drejtimit për të rritur kënaqësinë e "Jinba Ittai".

Punimi Artizanal

Kënaqësia nga perfeksioni

Mijëra orë nga mjeshtrat tanë të aftë e të përkushtuar kthyen brendësinë e makinës në jetë, deri në detajet më të vogla, siç është timoni i qepur me krom*, pasqyra e pasme pa kornizë dhe tavani i zi prestigjoz. Ne kemi përdorur materialet me cilësi më të lartë për të rritur ndjenjën e kënaqësisë që përjetoni në çdo udhëtim, duke përdorur dru, lëkurë dhe krom.

Audio
Muzikë si nuk e keni dëgjuar kurrë më parë

Dëgjoni detajet të bukura në muzikën tuaj të preferuar që nuk i keni parë kurrë më parë përmes sistemit me zë të lartë me 10 altoparlantë BOSE ©. ** notedo shënim është në mënyrë të shkëlqyeshme i qartë dhe i ekuilibruar, duke shtuar harmoninë që ndjen me Mazda CX-5.


* Në dispozicion në klasën e Lartë +
** Standard në klasën e Platinumit "

8” COLOUR TOUCH-SCREEN ME MAZDA CONNECT

Heq reflektimin për të paraqitur një imazh më të qartë

MULTIMEDIA COMMANDER

I lehtë për t’u arritur dhe i lehtë për t’u përdorur - edhe gjatë drejtimit

E gjithë hapësira që ju nevojitet

Uluni në mënyrë të rehatshme deri në pesë persona me mjaft hapësirë për këmbët dhe hapësirë ruajtëse për të gjitha gjërat tuaja të domosdoshme.

 

  • 506L * me sediljet e ngritura
  • 1,620L * me sediljet poshtë "

Zgjedhja juaj

Mazda 2020 me dizajn premium Kodo: Soul of Motion është po aq emocionuese dhe e rehatshme për udhëtarët sa është edhe për të drejtuar makinën. SUV-i ynë elegant familjar me dinamikë të përmirësuar është krijuar për kënaqësi të pastër drejtimi, duke ju dhënë një ndjesi të fuqishme të Jinba Ittai, ndjenjën e unitetit midis makinës dhe shoferit. Ju mund të zgjidhni midis shumë opsioneve për të personalizuar Mazda CX-5 tuaj 2020.

Zgjidhni opsionet tuaja

Dilni në Off-Road për aventura të reja

OFF-ROAD READY

Vendosni SUV-në tuaj në provë: drejtimi inteligjent me të gjitha rrotat monitoron kushtet me 27 sensorë, informacionin e bashkimit të tillë si qëllimi i drejtuesit, temperatura e jashtme, aktivizimi i fshirësit të xhamit, gradientët e rrugës dhe këndi i drejtimit - duke përcaktuar menjëherë se si duhet të ndahet fuqia midis rrotave të përparme dhe të pasme

E SIGURT

Qëndroni të sigurt në aventurat tuaja çdo ditë

E pajisur me gjashtë jastëkë ajri dhe siguri më të lartë, Mazda CX-5 2020 ju mban të sigurt ju dhe pjesën tjetër të pasagjerëve. Forca e lartë Skyactiv-Body përmban një strukturë të ngarkesës me shumë ngarkesa, të sipërme, të mesme dhe të poshtme për të thithur dhe shpërndarë forcat e goditjes brenda ndarjes së motorit, duke shtypur në mënyrë më efektive deformimin e kabinës në një përplasje.

I-ACTIVSENSE

SISTEMI INTELEGJENT I SIGURISË

i-ACTIVSENSE teknologjia inteligjente e sigurisë, ju ofron një nivel të ri suporti. Sistemi në të vërtetë mund të ndalojë ose zvogëlojë shpejtësinë nëse ekziston rreziku i përplasjes me një automjet tjetër ose me këmbësorin.

Dilni në Off-Road për aventura të reja

OFF-ROAD READY

Vendosni SUV-në tuaj në provë: drejtimi inteligjent me të gjitha rrotat monitoron kushtet me 27 sensorë, informacionin e bashkimit të tillë si qëllimi i drejtuesit, temperatura e jashtme, aktivizimi i fshirësit të xhamit, gradientët e rrugës dhe këndi i drejtimit - duke përcaktuar menjëherë se si duhet të ndahet fuqia midis rrotave të përparme dhe të pasme

E SIGURT

Qëndroni të sigurt në aventurat tuaja çdo ditë

E pajisur me gjashtë jastëkë ajri dhe siguri më të lartë, Mazda CX-5 2020 ju mban të sigurt ju dhe pjesën tjetër të pasagjerëve. Forca e lartë Skyactiv-Body përmban një strukturë të ngarkesës me shumë ngarkesa, të sipërme, të mesme dhe të poshtme për të thithur dhe shpërndarë forcat e goditjes brenda ndarjes së motorit, duke shtypur në mënyrë më efektive deformimin e kabinës në një përplasje.

I-ACTIVSENSE

SISTEMI INTELEGJENT I SIGURISË

i-ACTIVSENSE teknologjia inteligjente e sigurisë, ju ofron një nivel të ri suporti. Sistemi në të vërtetë mund të ndalojë ose zvogëlojë shpejtësinë nëse ekziston rreziku i përplasjes me një automjet tjetër ose me këmbësorin.

TEKNOLOGJIA SKYACTIV

Skyactiv-Body dhe Skyactiv-Chassis i Mazda CX-5 2020

sigurojnë një ndjenjë të kontrollit të plotë mbi automjetin. Të gjitha lëvizjet e saj përputhen me përshpejtimin, drejtimin dhe frenimin e drejtuesit sa më saktë që të jetë e mundur.

Plotësuar nga prezantimi i G-Vectoring Control Plus, më komod, dhe i rafinuar se më parë.

Lidhshmëria

E lidhur në mënyrë perfekte

"MZD Connect" me "Apple CarPlayTM" dhe "Android AutoTM" e lehtëson lidhjen me botën tënde dhe shijo drejtimin në të njëjtën kohë, duke e lartësuar atë lidhje që ndjen me makinën. Përdorni ekranin 17cm me prekje e ngjyra ose çelësin rrotullues dhe "Multimedia Commander" për të lundruar dhe komunikuar.

Një nga Suv-ët më të mirë familjarë të madhësisë së mesme në dispozicion

Me Mazda CX-5, ne kemi arritur të përsosim eksperiencën e drejtimit në dizajn dhe teknologji. Të paktën, kjo është ajo që tregojnë çmimet tona. Por ne nuk do të ndalemi këtu. Ne do të vazhdojmë të zhvillojmë, përparojmë dhe përsosim në ndjekjen e makinës ideale për ju. 

Gjej përgjigje për pyetjet tuaja

1. CILAT JANË DIMENSIONET E MAZDA CX-5 2020?

Mazda CX-5 2020 mat 4550 mm në gjatësi, 1,840 mm në gjerësi dhe 1,680 mm në lartësi. Kjo e bën atë automjetin më të madh dhe më të gjerë në të gjithë gamën e Mazda.

2.Cila është aftësia tërheqëse e MAZDA CX-5 2020?

Mazda CX-5 ofron një kapacitet tërheqës deri në 2,100 kg. Më shumë se e mjaftueshme për aventurën tuaj të rradhës

SPECIFIKIMET DHE ÇMIMET

Përdorni konfiguruesin tonë për të zbuluar modelin perfekt 2020 Mazda CX-5 për ju.

Specs and prices

1Makinat e treguara mund të mos jenë të njëjta me modelet e destinuara për tregun shqiptar. Ngjyrat dhe veçoritë e caktuara të brendshme dhe të jashtme të paraqitura mund të ndryshojnë nga modeli aktual dhe makinat mund të pajisen me shtesa opsionale.

Të gjitha çmimet e paraqitura janë çmime të rekomanduara jo detyruese nga Mazda Motor, përfshirë TVSH-në (20%) dhe Taksa speciale. Për shkak të kompleksitetit të llogaritjes së taksave, mund të ndodhin mospërputhje të caktuara, kështu që pyesni dealer-in tuaj Mazda për çmimin e saktë të një modeli të veçantë.